• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

22.04.2024

17:04

Tako prepoznajem Ruse! Teniserka usred Monaka viče "slava Ukrajini"! (VIDEO)

EPA

Tenis

Tako prepoznajem Ruse! Teniserka usred Monaka viče "slava Ukrajini"! (VIDEO)

Podeli vest

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk (21) ponovo je šokirala javnost.

Ona je posle poraza u finalu WTA turnira u Štugartu od Elene Ribakine (6:2, 6:2), inače Ruskinje koja nastupa pod zastavom Kazahstana, pričala na konferenciji za medije.

Kostjukova je najpre tokom govora na terenu rekla "Slava Ukrajini", pa je jednog novinara zanimao prevod.

Trenutno 21. teniserka sveta, poznata po tome da šikanira svoje ruske i beloruske koleginice zbog vojne intervencije Rusije u Ukrajini, krenula je potom da objašnjava o čemu se radi i iznela šokantne detalje zbog kojih su svi zanemeli.

- "Slava Ukrajini" sam govorila i ranije, ali otkako je počeo rat postalo je više "mejnstrim". Koristim da prepoznam Ukrajince u inostranstvu. Na primer, u Monaku, ima dosta Rusa i Ukrajinaca. Ako vidim nekog za koga pomislim da je Ukrajinac ja viknem "slava Ukrajini" i ako ne odgovori onda definitivno znam da je Rus - rekla Marta uz širok osmeh i ostavila sve u sali za konferencije u čudu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija