• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.04.2024

11:23

Ljigavi ljudi! Beker i Navratilova navukli bes navijača, prave se da Nole ne postoji

EPAIMAGES

Novak Đoković

Ljigavi ljudi! Beker i Navratilova navukli bes navijača, prave se da Nole ne postoji

Podeli vest

Martina Navratilova i Boris Beker su napravili idealnog tenisera, a nisu pomenuli Novaka Đokovića, vlasnika 24 grend slema, najboljeg igrača ikada.

Legendarni teniseri su malo proćaskali pred dodelu Laureus nagrada, među kandidatima je i prvi teniser sveta, i napravili idealnog igrača. Među igračima i igračicama izabrali one koji imaju najbolji bekend, forhend, servis... Martina nikada nije bila veliki Novakov fan, ali sad ni Nemac, koji na sva usta hvali Srbina, nije pomenuo Novaka. 

- Za mane je je Federer najtalentovani teniser, a među ženama Martina Navratilova - rekao je Boris, dok se Martina nasmejala i složila.

Nemac je potom dodao da Serena Vilijams ima najbolji forhend, a Navratilova je dodala:

- I Štefi Graf.

Najbolji bekhend ima Bjorn Borg, kome su se divili i Boris i Martina. Kada se radi o servisu, jedan igrač nema konkurenciju.

 

Foto: printscreen

Martina Navratilova i Boris Beker

 

 

- Džon Izner - rekla je Navratilova. 

Nemac je rekao da Martina ima najbolji volej među teniserkama, a ona je izabrala Džona Mekinroa u muškoj konkurenciji. 

Beker i Navratila su ekspresno iznervirali navijače prvog tenisera sveta: "Kako su ovi ljigavi ljudi", "Gde je Novak?", "Žao mi je što se ne slažem sa ovim legendama, ali Novakom bekhend bi mogao da pogodi peni", "Novak je najbolji ikada", samo su neki komentari navijača na društvenim mrežama.

Foto: EPA

Novak Đoković

 

Novak Đoković je  nominovan za nagradu za najboljeg sportistu godine.  U konkurenciji su još fudbaleri Erling Holand (Mančester siti) i Lionel Mesi (Inter Majami), atletičari Mondo Duplantis (skok s motkom) i Noa Lajls (sprint), kao i aktuelni šampion Formule 1, Maks Ferštapen.
Prošle godine nije ni bio u konkurenciji za nagradu namenjenu najboljem sportisti na planeti, koju je dosad uzimao četiri put: 2012, 2015, 2016. i 2019. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija