• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

21.04.2024

18:13

Osveta je servirana! Rud osvojio Barselonu!

Tanjug/AP

Tenis

Osveta je servirana! Rud osvojio Barselonu!

Podeli vest

Norveški teniser Kasper Rud osvojio je turnir u Barseloni iz serije 500.

On je u bio bolji od Grka Stefanosa Cicipasa rezultatom 7:5, 6:3  posle sat vremena i 31 minuta igre. U isto vreme se osvetio za poraz u finalu Monte Karla  koji je doživeo pre nedelju dana.

Ovo je njegov 11. trofej u karijeri, a prvi da nije  iz ATP 250 kategorije, tako da se može reći da je ovo veliki korak za šestog tenisera planete.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Dugo je Norvežanin čekao na veliku titulu. Dva puta je igrao finale Rolan Garosa, jednom Ju-Es opena, a bio je poražen i u završnici Monte Karla, Majamija i Torina.

Rud se trenutno nalazi u odličnoj formi, u tekućoj sezoni zabeležio je 24 pobede i sedam poraza.

Bio je ovo peti međusobni duel Ruda i Cicipasa,  a današnji pobednik vodi sa 3:2. 

Naredni turnir za obojicu biće masters u Madridu, koji je na programu od 24. aprila do 5. maja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija