• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.03.2024

08:28

Ivanišević je ovo rekao o Novaku pre 3 godine! Svi pričaju o ovoj izjavi

Tanjug/AP

Tenis

Ivanišević je ovo rekao o Novaku pre 3 godine! Svi pričaju o ovoj izjavi

Podeli vest

Goran Ivanišević je dobio otkaz, teniski svet je šokiran, ali hrvatski trener verovatni nije.

April je, a Novak Đoković nema trofej, to mu se u poslednjih 17 godina desilo dva puta, 2018. i 2022. godine. Poražen je na Australijan openu prvi put od 2018. godine. Jurio je 25. grend slem, ali je eliminisan u polufinalu, potom je napravio pauzu od mesec dana, pa na mastersu u Indijan Velsu eliminisan u trećem kolu od anonimusa Luke Nardija, a onda otkazao učešće u Majamiju. 

Goran je znao kako funkcionišu stvari kod Novaka. Broje se samo pobede i trofeji. Pre nekoliko godina dao je izjavu i jednom rečenicom sve rekao.

- Trenirati Đokovića je poput treniranja Real Madrida. Ako ne pobediš, završio si - rekao je pre tri godine Ivanišević, koji je saradnju sa prvim teniserom sveta okončao posle skoro četiri godine.  

 

Foto: epaimages

Goran Ivanišević

 

Znao je da kod Srbina nema stare slave, kredita,  nego svaki meč i turnir moraju da se dobije. 

- Nije lako, uvek imate uspone i padove, mnogo pritiska, a finale za Novaka nije dovoljno dobro. Uvek žele da vas ispraše. Zato je Novak institucija, on je sav u rekordima, pobedama i stalno je pod pritiskom, ali život bez pritiska je dosadan. Ako kažem da je danas Novak Đoković dobar, to već nije dovoljno sutra, jer on želi da bude bolji. Svakog dana treba biti bolji, napredovati, treba znati kako sebe da pritiskate da biste bili bolji kao trener, tek kasnije vidite rezultate svega - kazao je tada Goran.

Inale, pojavila se informacija da je definitivno sve puklo između Novaka i Gorana nakon svađe na Indijan Velsu. Novak je otkazao Majami, vratio se u Beograd gde se priprema za Monte Karlo i sezonu na šljaci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija