• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

27.04.2024

10:42

Bivši as Zvezde: Je*i ga! Žao mi je što nisam na Marakani! Barak nije znao šta je Zvezda!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Bivši as Zvezde: Je*i ga! Žao mi je što nisam na Marakani! Barak nije znao šta je Zvezda!

Podeli vest

Problem Baraka Bahara je bio to što je stranac i što nije znao šta je Crvena zvezda i šta znači drugima - poručio je Luis Ibanjez (35), nekadašnji fudbaler Zvezde.

​Imao je Argentinac veoma emotivnu reakciju na pitanje da li žali što sada nije na "Marakani".

- Naravno da mi je žao. Je*i ga. Mi smo igrali u nekim teškim momentima u Zvezdi, koje je teško i pamtiti. Voleo bih da sam sada u ekipi, ali je*i ga, to je fudbal. Ne možeš da vratiš vreme unazad. Kako prolazi vreme tako se sećaš najlepših momenata, ja imam sve najbolje uspomene u crveno-belom dresu- kaže Ibanjez u razgovoru za portal "Mondo".

Uživa da gleda bivši klub od kada se na klupu vratio Vladan Milojević, a smatra da Izraelac Barak Bahar nije uspeo zbog toga što je stranac.

- Zvezda izgleda mnogo bolje od dolaska Milojevića. Ekipa izgleda kompletno, baš se vidi da su tim i kako igrači bodre jedni druge. Isto i stručni štab kako reaguje na svaki duel i utakmice. Što se tiče Baraka, možda nije uspeo zato što je stranac i što nije znao šta je Crvena zvezda i šta znači drugima - smatra omaleni ofanzivac.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Popularni Lučo je bio ljubimac "delija", a tvrdi da i dalje gleda crveno-bele i navija za voljeni klub.

- Gledao sam derbi naravno. Malo sam se zabrinuo posle prvog, zbog rezultata. Pokazali su kako se igra na ‘Marakani’. Uozbiljili su se i pobedili!  Imaju sve što treba, atmosferu u timu, klubu i sad je pravo vreme da osvoji duplu krunu. Pokazala je na terenu da je najbolja ekipa u ligi i u Kupu i sigurno će osvojiti sve - poručio je Ibanjez.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

 

Zvezdu čeka novi format Lige sampiona, ako prodje plej-of.

- Uvek je teško u Ligi šampiona. Najkvalitetnije takmičenje posle Svetskog prvenstva. Nadam se da će obezbediti učešće i da će pokazati da je najbolja na ‘Marakani’. Uvek je lepo videti kako "delije" navijaju i kakvu atmosferu prave i stalno ponavljam da bez njih ne bi bilo toliko uspeha u klubu-  zaključio je Luis Ibanjez.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija