• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2024

10:48

Haos na granicama! Praznovanje počelo ranije: Reke vozila na putevima, a tek sledi kolaps!

Beta

Društvo

Haos na granicama! Praznovanje počelo ranije: Reke vozila na putevima, a tek sledi kolaps!

Podeli vest

Saobraćaj u Srbiji u jutarnjim časovima bio je umerenog intenziteta, ali se u toku dana očekuje pojačan saobraćaj na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Moguće je da vožnja bude usporena na deonicama gde su u toku radovi ili redovno održavanje. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila kao ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na prelazu Sremska Rača čekaju pet sati, na Batrovcima četiri sata, na Horgošu tri sata, a na Bogojevu i na prelazu Preševo, na ulazu u zemlju, čekaju dva sata.

Trenutno stanje na graničnim prelazima

Kada je reč o putničkim vozilima, na graničnom prelazu Batrovci ka Hrvatskoj, kao i prelazu Preševo ka Severnoj Makedoniji trenutno ima kolone u oba smera. Što se tiče graničnog prelaza sa Mađarska za sada nema veće gužve.

Horgoš

Prema poslednjim informacijama zadržavanja na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima su:

  • Izlaz iz Srbije - oko 30 minuta
  • Ulaz u Srbiju - oko 30 minuta.

Preševo

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS, zadržavanja na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima su:

  • Ulaz u Srbiju - oko 30 minuta.
  • Izlaz iz Srbije - oko 30 minuta.

Batrovci

Prema poslednjim informacijama zadržavanja na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima:

  • Ulaz u Srbiju - oko 30 minuta.
  • Izlaz iz Srbije - oko 30 minuta.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija