• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

03.04.2024

15:30

Mislio sam ubiće nas! Ivanišević šokirao! Evo zašto je Novak oterao brata sa tribina! (VIDEO)

reuters

Novak Đoković

Mislio sam ubiće nas! Ivanišević šokirao! Evo zašto je Novak oterao brata sa tribina! (VIDEO)

Podeli vest

Doskorašnji trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević otkrio je detalje sa turnira u Adelejdu, kada je srpski teniser tokom finalnog meča protiv Sebastijana Korde iz svog boksa oterao brata Marka i agente.

Bilo je to u januaru 2023. godine, kada se Nole pripremao za Australijan open, koji je kasnije osvojio. Međutim, tokom turnira u Adelejdu bio je izuzetno nervozan, iako je i tu osvojio titulu.

Sa tog turnira posebno se pamti Đokovićeva svađa sa članovima svog tima, kao i njegova odluka da se odatle sklone brat Marko i članovi njegove agencije. Izgubio je prvi set, a onda se izvikao na članove svog tima. Ispostaviće se da je to možda bio i prelomni detalj meča, pošto je kasnije preokrenuo i trijumfovao.

Foto: epaimages

Ivanišević i Novak

 

Godinu dana kasnije, Noletov doskorašnji trener Goran Ivanišević objasnio je šta se dešavalo u tim trenucima.

- Kad je igrao to finale sa Kordom, piči sunce, mi ništa ne vidimo... Ludilo na terenu, jer Korda igra neverovatno. Dobija set, bolji je i u drugom, a senke na sve strane... Ludilo! Novak je bio na metar od nas i pita šta ne valja. Govorim ja, pa Čarli (Gomez, član tima), a pošto mu je tu bio i brat Marko, pita ga Novak: "Mare, reci šta ne valja?" - počinje priču Ivanišević.

Potom je usledila reakcija Noletovog brata.

- Marko ga gleda tri sekunde i kaže: "Pronađi unutrašnji mir u sebi". Ja sam već na podu, mislio sam koga će prvo ubiti - mene, Mareta ili Čarlija. Prođe pet minuta i promeni tok meča i dobije ga - opisuje Ivanišević kroz osmeh. 

Foto: Starsportphoto

Novak sa braćom Đorđem i Markom

 

Zanimljivo, Marko se tokom sredinom drugog seta vratio u boks i pomogao svojim savetima da Đoković dođe do trijumfa. Nakon pobede protiv Korde, Novak se izvinio članovima svog tima zbog velike nervoze, koja nije bila neuobičajena u njegovom odnosu sa Ivaniševićem.

Kako je to izgledalo, pogledajte u narednom snimku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05