• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2023

18:41

"Novak glupak"! Skandal u Italiji, čuveni doktor napravio haos šokantnim komentarom!

profimedia

Tenis

"Novak glupak"! Skandal u Italiji, čuveni doktor napravio haos šokantnim komentarom!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta svih vremena , Novak Đoković u nedelju je osvojio titulu na Završnom mastersu u Torinu pobedom nad Janikom Sinerom iz Italije u dva seta, i tako stigao do sedmog pehara u karijeri.

Na taj način Nole je ispisao istoriju, pošto je i zvanično prestigao Rodžera Federera, i ostavio ga iza njega sa šest osvojenih trofeja na Završnim mastersima.

Međutim, to se nije dopalo baš svima, a očigledno ne uglednom italijanskom lekaru i profesoru na Univerzitetu u Milanu, Robertu Burioniju, koji je izneo skandalozan komentar o Đokoviću.

Povod je bio taj što se Burioniju nije dopalo što Novak nije vakcinisan protiv kovida-19, a na kraju ga je nazvao "glupakom".

Foto: EPAIMAGES

 

- Činjenice:

1) Đoković je jedan od najvećih šampiona svih vremena, čestitke!

2) Vakcina za kovid je bezbedna i efikasna čak iako neki glupaci (niko nije isključen) kažu drugačije, a čak i pored tih glupaka, vakcina je spasila na milione života.

3) Napred Siner! - napisao je Roberto Burioni i izazvao lavinu reakcija na društvenoj mreži "X".

Koliko je sve otišlo daleko, čak su i Italijani osudili komentar uglednog doktora i istakli da uopšte nije primereno to što je napisao i da apsolutno svako ima pravo izbora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija