• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2023

08:59

Novak mu uništio karijeru, ali ne mari! Ja sam njegova škola!

profimedia

Tenis

Novak mu uništio karijeru, ali ne mari! Ja sam njegova škola!

Podeli vest

Nekadašnji peti reket sveta, Žo Vilfred Conga, oduševljen je novim uspehom srpskog asa Novaka Đokovića.

Bivši francuski teniser Žo Vilfred Conga često je isticao kako mu je "Novak upropastio karijeru", jer ga je pobeđivao u najvažnijim mečevima.

Ipak, koliki je sportsmen dokazao je novom izjavom kojom je vinuo u nebesa Srbina koji je ispisao istoriju "belog sporta".

- Ja sam Novakova škola jer sam bio uz njega mnogo godina. On je najkompletniji igrač na svetu. Ima najviše oružja u svom arsenalu. I dokazao je ponovo ove godine da nivo na koji je evoluirao još nije dostignut - poručio je Conga.

 

Foto: Reuters

 

 

Inače, Francuz je prvi igrač kojeg je Novak pobedio u jednom grend slem finalu. Bilo je to u Melburnu 2008. godine, a njegovi pratioci na društvenim mrežama tražili su uoči finala nedavno završenog Završnog mastersa da se opredeli koji mu se igrač više dopada i zbog čega, Novak Đoković ili Janik Siner.

 

Foto: Reuters

 

 

Ova njegova izjava jasno je stavila svima do znanja da je za njega Srbin bez premca.

Takmičio se Conga punih 18 godina na ATP turu i za to vreme osvojio je isto toliko titula, koje su mu obezbedile nešto manje od 23.000.000 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika
Društvo

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra "Zemun" četiri zdravstvena radnika obolela su od morbila, a kako je za potvrdila dr Slavica Maris, epidemiološkinja i načelnica Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje, oni su oboleli u periodu od 12. do 21. maja.

27.05.2024

15:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija