• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

21.04.2024

12:30

Nisu se čuli, ni videli! Da li ove reči Alberta Nađa znače da se nije pomirio sa Duljajem?

Starsportphoto

Fudbal

Nisu se čuli, ni videli! Da li ove reči Alberta Nađa znače da se nije pomirio sa Duljajem?

Podeli vest

Prvi trener Partizana Igor Duljaj sinoć zbog suspenzije nije mogao da vodi ekipu u derbiju protiv Crvene zvezde, a na klupi ga je zamenio njegov prvi saradnik, Albert Nađ. Za njih dvojicu se u prethodnih nekoliko dana spekulisalo da nisu u dobrim odnosima, a tako nešto moglo je da se zaključi i nakon 173. večitog derbija, naročito posle konferencije za medije koju je održao upravo Nađ.

To da li su u dobrim, lošim ili katastrofalnim odnosima, znaju samo njih dvojica, ali pojedini gestovi navode na zaključak da među njima ipak postoje određene nesuglasice. Albert je po završetku meča izašao pred novinare, gde je govorio o zdravstvenom problemu koji je imao pre meča, dešavanjima na terenu, a vrlo kratak je bio kada je upitan da li se čuo ili video sa Duljajem.

- Nismo se čuli i videli posle meča. On je imao direktnu komunikaciju sa nekoliko saradnika. Kada imaš stručni štab, svi delimo mišljenje - ističe Nađ.

Foto: ATA Images

Duljaj i Nađ na meču sa Voždovcem

 

Period od završetka meča pa do pomenute Nađove konferencije, istina, bio je jako kratak, ali ovakav odgovor svakako daje povod za spekulacije da njihov odnos nisu izgladili. Podsetimo, pre nekoliko dana mediji su preneli da je Albert odbio da vodi ekipu protiv Crvene zvezde u derbiju, kao i da je optužio Igora Duljaja da je namerno dobio žuti karton, kako bi bio suspendovan za taj meč.

Ubrzo je reagovao generalni direktor Miloš Vazura i privremeno pomirio zaraćene strane, izjavivši da će nekadašnji reprezentativni vezista ipak biti na klupi.

Na konferenciji za medije u petak, koja je bila svojevrsna najava derbija, Duljaj je malo u šali, malo zbilja, poručio da ga ne zovu ljudi koji imaju njegov broj telefona, kako bi mogao da ima komunikaciju sa saradnicima. Tokom meča, bežične slušalice je nosio Marko Jovanović, nekadašnji defanzivac, koji je tokom meča često prenosio Nađu i saradnicima ono što Duljaj prenosi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija