• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

01.05.2024

22:01

Marija zabavlja sina uz narodnu muziku! Dok ljulja nasledika, u pozadini sve vreme ide poznata pesma Sinana Sakića (VIDEO)

Insajder

Estrada

Marija zabavlja sina uz narodnu muziku! Dok ljulja nasledika, u pozadini sve vreme ide poznata pesma Sinana Sakića (VIDEO)

Podeli vest

Šerifovićeva je na svom Instagram profilu podelila snimak koji je oduševio sve.

Pevačica Marija Šerifović je u decembru prošle godine pomoću surogat majke dobila sina kom je dala ime Mario.

Foto: RTS prntscreen

 

Marija je odlučila da Prvi maj provede u stanu, zajedno sa sinom. Ona je na svom Instagram profilu podelila video i pokazala kako uživaju u toplini porodičnog doma. 

Naime, ona je snimila kako ljulja sina, dok sedi za trpezarijskim stolom, a sve prati poznata pesma od Sinana Sakića, "Zoko moja, Zoko".

Pevačica je jednom prilikom istakla da njen sin obožava narodnu muziku, tako da ne čudi što mu je ona pusila baš ovu numeru. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici
Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici

U Višem sudu u Smederevu sutra će biti održano pripremno ročište u postupku protiv Uroša Blažića (21), koji se tereti da je 4. maja prošle godine izvršio masakr u selima Dubona kod Mladenovca i Malo Orašje kod Smedereva, kada je ubio 8-oro, a pokušao da liši života još 20 lica, od kojih je teško ranio 12-oro, uglavnom mladih. Jedno lice posle 50 dana borbe podleglo je povredama zadobijenim kobne večeri. Postupkom je obuhvaćen i Urošev otac, Radiša Blažić (54), koji se tereti da mu je obezbedio oružje korišćeno u masakru te večeri.

22.05.2024

11:17

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija