• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2024

22:16

Priča se da sada poseduje milione, a nekada je za ovo uzimala po 1.300 evra! Soraja otkrila kako je ranije dolazila do novca

printscreen instagram

Estrada

Priča se da sada poseduje milione, a nekada je za ovo uzimala po 1.300 evra! Soraja otkrila kako je ranije dolazila do novca

Podeli vest

Nekadašnja starleta Soraja Vučelić totalno se povukla iz javnog života i posvetila sinu Kanu.

Soraja Vučelić je javnost stekla kao starleta, ali pokušala je da se oproba i kao pevačica.

- Makedonci vole Soraju jer izgleda odlično, oblači se provokativno i ne nosi brushalter. Gde god se pojavi, nastane delirijum. Samo za otvarenje usta dajemo joj od 1.000 do 1.300 evra - rekao je ranije Alek, menadžer jednog kluba u Skoplju.

Foto: Printscreen

 

Soraja je potvrdila ove navode.

- Ja nisam pevačica! Sa Davorom Markovićem samo snimila pesmu "Đavo", a on je u Makedoniji veoma popularan pa često nastupamo zajedno. Budući da svoja javna pojavljivanja naplaćujem, normalno je da i za te nastupe tražim honorar. I to nije slučaj samo u Makedoniji, već sam sve traženija i u Srbiji, gde u poslednje vreme uzmem i do 1.300 evra po nastupu - rekla je pre mnogo godina starleta, i navela da je od jednog imućnog Makonca dobila čak 3.000 evra za pevanje.

Podsetimo, Soraja Vučelić svog sina Kana oblači u najskuplju garderobu i kupuje mu sve što poželi.

Foto: Privatna arhiva

 

- Ova godina mi je bila jedna od najlepših jer sam dobila sina koji je promenio i ulepšao moj život, ovo je moja najlepša godina... Iskreno, mislim da sam rođena za ulogu majke jer sam se bez ikakve pripreme snašla, nego kao da mi je to ceo život da radim. Taj majčinski instinkt je došao do izražaja, tako da sam sad stručno spremna - rekla je Soraja za "Premijeru" i dodala:

- Ko god ga vidi svi su oduševljeni. Ništa mi ne pada teško kad je Kan u pitanju, čak ni kad ne spavam. Volela bih da sve nasledi od mene većinom jer sam ponosna na sebe i na svoj život i ništa ne bih menjala. Volela bih da bude na mene, moj karakter, sve moje... Mislim da sve dođe u svoje vreme, nisam u tom smislu razmišljala da treba da se desi. Svakoj ženi želim da ima bar jednu bebu pored sebe, sad mi već fali novorođenče, ja kad vidim tek rođenu bebu, ja se istopim. Ja sam nepredvidljiva. Pričaćemo posle Nove godine, biće lepih vesti - poručila je Vučelićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!
Jasno kao dan

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!

U "Čapajevu", sovjetskom filmskom klasiku iz 1930-ih, koji je još uvek dobro poznat u ruskoj i ukrajinskoj popularnoj kulturi, poznata ključna scena prikazuje "psihološki napad". U filmu se ovo ne odnosi na propagandu ili informacioni rat, kao što bismo sada mogli pretpostaviti. Umesto toga, napad je disciplinovano napredovanje preko pravog bojnog polja, izvedeno sa toliko sjaja da gotovo uspaniči branioce u porazu. U starom sovjetskom filmu, ovaj napad je odbijen.

15.05.2024

19:37

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija