• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2023

12:07

KUKAJU, ŽALE SU SUDIJAMA, NERVIRAJU TE... Micov objasnio kako je igrati protiv Madriđana!

Partizan

KUKAJU, ŽALE SU SUDIJAMA, NERVIRAJU TE... Micov objasnio kako je igrati protiv Madriđana!

Podeli vest

Bivši košarkaš Partizana Vladimir Micov pred odlučujuću utakmicu četvrtfinalne serije crno-belih protiv Real Madrida, kaže da su puleni Željka Obradovića šokirali Špance, pa objasnio kao je igrati protiv "kraljevskog kluba".

Košarkaši Partizana su vodili 2:0 u seriji, ali su prednost prkockali pred svojim navijačima, pa će poslednju šansu da se plasiraj na fajnal-for imati u Madridu. S druge strane, Real bi mogao da postane prvi klub u istoriji Evrolige koji se vratio iz zaostatka od dve utakmice i prošao na fajnal for. 

- U Realu sigurno nisu mogli da zamisle da će im Partizan napraviti ono što se desilo. Gledam to i kroz sve što sam prošao u svojoj karijeri, razmišljao sam: "Okej, 2:0 je za Partizan, to je to", da će se rešiti u Areni. Onda su krenule igrarije i spekulacije da treba Partizan da izgubi treću da bi na fajnal foru imao ceo tim na raspolaganju za polufinale... Moguće je da je sve to što se provlačilo kroz novine uticalo malo i na psihu i stanje u taboru Partizana - kazao je za Mocartsport Vladimir Micov.

Foto: Starsportphoto©

 

U Madridu jedni i drugi imaju šansu, kaže Micov. 

- Partizan je pokazao da može da igra tamo, Real da može da se uzdigne i vrati. Sada će verovatno ponovo biti bez Deka, važan igrač koji popunjava rotaciju visokih igrača. Videćemo ko će bolje da se snađe u utakmici gde nema prava na grešku.

Bivši košarkaš Armanija objasnio je kako je to igrati protiv Reala.

- Kroz karijeru nikada nisam voleo da igram protiv Reala. Potrefi se da ih dobijemo, a oni su takvi, ne trpe kontakt što sam uvek mrzeo. Kada kreneš da ih udaraš, oni kukaju, žale se sudijama i nerviraju te. To se desilo u prve dve utakmice, Partizan je to znao da izbalansira i zato je dobio. Onda se u trećoj i četvrtoj utakmici desilo potpuno suprotno, jer Real nije imao šta da izgubi. Desila se ona tuča, kazne su izrečene, shvatili su da moraju da hvataju poslednji voz i ako ne pobede – sezona je katastrofa. Probali su sve i uspeli.

Foto: Starsportphoto©

 

U petom meču za Partizan se na teren vraća Kevin Panter kome je istekla suspenzija od dve utakmice zbog tuče.

- Značiće. Sada svi možemo da kažemo da je Partizan izgubio dve utakmice kada on nije bio u ekipi, može da bude tako, a i ne mora. Problem za Partizan biće i izostanak Avramovića, to je jedan manje igrač u rotaciji spoljnih igrača, njima ne igra Dek... Crno-belima svaki igrač znači, Real je oslabljen na centarskim pozicijama, pogotovo ako ni Poarje ne bude igrao. Svakako, Real ima tu malu psihološku prednost zbog načina na koji se vratio u seriju. Tamo ima puno iskusnih igrača, koji su igrali velike utakmice, igrali na završnim turnirima i osvajali trofeje - rekao je Vladimir Micov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija