• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. K.

23.04.2024

16:51

Nole nosi brutalan sat! Prekriven crnim dijamantima, košta 37.500 evra (FOTO)

Profimedia

Novak Đoković

Nole nosi brutalan sat! Prekriven crnim dijamantima, košta 37.500 evra (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković vlasnik je jednog od najluksuznijih satova na svetu, koji je pokazao tokom dodele Laureus nagrada.

Opet je potvrdio dominaciju! Zvanično je najbolji sportista sveta za 2023. godinu, osvojio je Laureus nagradu, najveće priznanje koje se dodeljuje najboljem sportisti godine, peti put u karijeri.

Na svečanoj ceremoniji naš teniser pokazao je novi sat. Reč je o poznatom brendu "ublo", čiji je Nole ambasador. Najbolji teniser planete na ruci je nosio nešto što do sada nismo videli. Sat za svečanu priliku: "Hublot Spirit of Big Bang All Black Pave - 42mm", veliki crni hronograf čije je keramičko kućište prekriveno crnim dijamantima. Cena sata je prava "sitnica" - 37.500 evra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Foto: profimedia

Novak Đoković nosi sat od 37,500 evra

 

Foto: printscreen

Ovaj sat je nosio Novak Đoković na svečanosti u Madridu

 

Novak je u prethodnom periodu nosio model koji je jedan od 250 proizvedenih primeraka: Big Bang Unico Yellow Magic“ prečnika 42 milimetra, a  izrađen je od žute keramike. Ekskluzivnost ovog sata dolazi sa cenom od 28.300 dolara.

 

Foto: Tanjug/AP

Nole sa skupocenim satom na ruci

 

Prvi teniser sveta je posle dodele nagrada otkrio da juriša na sve velike trofeje ove sezone. 

- Telo pripremam posebno za Rolan Garos, Vimbldon, Olimpijske igre i Ju-Es open. To je za mene najvažniji blok turnira. Nameravam da igram u Rimu za dve nedelje. Ove godine je početak bio malo drugačiji i još uvek pokušavam da nađem savršen nivo tenisa i nadam se da će to doći na Rolan Garosu - rekao je prvi teniser sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija