• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.04.2024

12:33

Jadno i bedno! Muk, samo oni nisu čestitali Đokoviću

AP PHOTO

Novak Đoković

Jadno i bedno! Muk, samo oni nisu čestitali Đokoviću

Podeli vest

Novak Đoković je osvojio petu Laureus nagradu u karijeri, Austratralijan open, Vimbldon i Ju-Es open su mu ekspresno čestitali na društveni mrežama, ali ne i Rolan Garos.

Srbin je peti put podigao trofej namenjen najboljem sportisti godine, a pre toga, priznanje je osvajao 2012, 2015, 2016. i 2019. godine. Izjednačio se sa Rodžerom Federerom, koji je takođe pet puta osvajao titulu za sportistu godine, ali ima i jedan Leuresu za povratak godine.

Srpski teniser je prethodne godine trijumfovao na Australijan openu, Rolan Garosu i Ju-Es openu, a igrao finale Vilmbldona, pobedio je i Završnom mastersu u Torinu, mastersima u Sinsinatiju i Parizu, a godinu je završio na prvom mestu osmi put u karijeri. Nažalost, Rolan Garos se nije oglasio na društveni mrežama. Francuzima nije palo na pamet da čestitaju prošlogodišnjem šampionu "Kupa musketara" na novom velikom uspehu u karijeri. Jasno nam je da je Rafael Nadal njihov ljubimac, čovek koji je 14 puta pobedio u Parizu, ali ovo je zaista bedan potez Francuza.

S druge strane, Vimbldon je na društvenim mrežama odmah posle ceremonije čestitao prvom teniseru sveta na velikom uspehu. 

"Naš sedmostriki šampion je peti put proglašen za najboljeg sportistu sveta", poručili su Engezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

 

"Not too bad! Novak je u 2023. osvojio 24. grend slema, 40. masters i 98. titulu u karijeri. Čestitamo", napisali su Australijanci na Instagram nalogu.
 

 

 

 

I Amerikanci su se poklonili prvom teniseru sveta.

"Novak Đoković je sportista godine. Prošle sezone je osvojio Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es open, u karijeri ima 24 grend slem trofeja".

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija