• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

12:30

Novak neće trajati još dve ili tri godine! Francuz bez dlake na jeziku:  Ne može više tako da nastavi

AP PHOTO

Novak Đoković

Novak neće trajati još dve ili tri godine! Francuz bez dlake na jeziku: Ne može više tako da nastavi

Podeli vest

Nekadašnji šesti igrač sveta Žil Simon ne smatra da je Novaku Đokoviću ostalo još puno vremena u vrhu teniskog sveta, ali da se zato na pravi način fokusira na turnire.

Sada već penzionisani teniser Žil Simon kaže da je Novak Đoković veoma pažljiv kada bira turnire.

- Igra veoma malo, fokusira se samo na velike turnire. Toliko je jak, zna kako da se spremi. Ali, ne može više tako da nastavi. Da sve ide kako treba sve vreme, igrao bi svake nedelje kao kad je imao 25 godina. Veoma je pažljiv, veoma profesionalan, izuzetno snažan, nije potrebno to posebno naglašavati - rekao je Simon u razgovoru za "Bein Sport".

Foto: REUTERS/Christian Hartmann

 

 

Simon misli da će 2024. godina biti poslednja velika za Đokovića u sportskom smislu, te da naš ne može da osvoji 30 grend slemova u karijeri.

- Osvojio je Ju-Es Open, to je bilo veoma važno za njega. Mogu da zamislim kako će osvojiti još jedan ili dva Grend slema sledeće godine. Ne mislim da može da osvoji 30 grend slem titula. Znam, da postoje oni koji misle da će osvajati još po tri sledeće dve godine. Lično, ne delim takvo mišljenje. Želim mu to, jer nemam ništa protiv njega, ali ne mislim da će se to desiti - zaključio je Simon.

Žil Simon  20 godina bio profesionalac pre nego što se prošle godine penzionisao. U karijeri je osvojio 14 titula, a najveći uspesi na grend slemovima su mu četvrtfinala u Australijan openu i Vimbldonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija