• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2024

14:37

Tukla bebu i snimala se za Tiktok! Evo šta je sa majkom monstrumom i gde je upućena

printscreen

Vesti

Tukla bebu i snimala se za Tiktok! Evo šta je sa majkom monstrumom i gde je upućena

Podeli vest

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u postupku protiv okrivljene M.M. zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici nad svojim maloletnim detetom, a što je prikazivala na društvenoj mreži Tik- Tok, podnelo je danas Drugom osnovnom sudu u Beogradu predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

Podsetimo, na društvenim mrežama se krajem aprila pojavio jeziv snimak na kojem se vidi kako majka M.M. tuče uplakanu bebu.

Oduševljena onim što radi, ova majka monstrum, nekoliko puta je svojim pratiocima pokazivala kako udara šamare svojoj bebi od svega nekoliko meseci, koja plače.

I, dok beba vrišti i ima puna usta hrane, na snimku se čuje majka kako se obraća izvesnoj Biljani i kako je poziva da vidi kako udara bebu.

 

Foto: Maša Banđur

Ilustracija

 

Ljudi koji su slučajno bili uključeni u ovaj lajv počeli su da komentarišu majci  da prestane, dok su joj drugi pisali komentare osude i molili je da odmah prestane i da se pozove policija! 

I zaista, policija je odmah reagovala i majku sa snimka i bebu pronašla u Kaluđerici.

Ona je uhapšena i protiv nje je podneta krivična prijava, a bebu je preuzeo Centar za socijalni rad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija