• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Holger Rune tenis Novak Đoković

04.11.2023

09:26

Rune namučio Novaka, pa mu se javno obratio: Hvala ti!

Starsportphoto

Tenis

Rune namučio Novaka, pa mu se javno obratio: Hvala ti!

Podeli vest

Danski teniser Holger Rune oglasio se posle poraza od Novaka Đokovića i eliminacije u četrvrtfinalu mastersa u Parizu.

Bolji od mladog Danca bio je srpski teniski as u tri seta (2:1), za kojeg Rune imao samo reči hvale.

Istakao je Holger da uvek voli da igra u Bersiju, a Novaku Đokoviću se zahvalio na ukazanim propustima u sopstvenoj igri.

"Srećan sam što mi se vratio borbeni duh. Volim ovaj turnir sa živahnom publikom i električnom atmosferom. Novače, uvek jasno stavljaš do znanja šta treba da poboljšam u svojoj igri. Hvala ti na sjajnoj borbi", napisao je Rune na društvenim mrežama.

 

 

U prošlogodišnjem finalu je slavio novi pulen Borisa Bekera, savladavši Noleta u svom debitantskom nastupu u francuskoj prestonci.

- Već sam rekao, ne možete očekivati da će Đoković igrati kao prošli put i to je jedan od razloga zašto je veliki šampion. Bio je neizvestan meč, a On je neverovatan igrač. Veoma je teško igrati protiv njega, a u isto vreme volim da igram protiv njega. Uvek je velika bitka. Mogao sam da uradim neke stvari drugačije koje bi mi donele veće šanse za pobedu, ali mogu samo da učim iz ovog meča. Mogao sam da budem hrabriji u određenim trenucima. Borba je bila slična kao prošle godine, ali ja sam bio malo pasivniji. Nadam se da ću ga pobediti u Torinu.

Runeu sada ostaje da se spremi za završni turnir u Torinu, dok će Đoković za finale boriti protiv Rusa Andreja Rubljova.

Uskoro sledi i pomenitu turnir u italijanskom gradu, a igraće se od 12. do 19. novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija