• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.02.2024

07:44

Jokićeva ćerkica opčinila Amerikance! Osmehom je zasenila tatu (VIDEO)

printscreen

NBA

Jokićeva ćerkica opčinila Amerikance! Osmehom je zasenila tatu (VIDEO)

Podeli vest

Sigurni smo da lepši video danas nećete videti, a u centru pažnje je mala Ognjena, ćerkica Nikole Jokića.

Najbolji NBA košarkaši su i dalje na mini odmoru nakon Ol-star vikenda, a Nikola Jokić je sa porodicom gledao Kolorado Avalanš i Vankuver Kanakse u Nacionalnoj hokejaškoj ligi (3:1). 

Bio je sa ćerkicom Ognjenom, koja je ukrala tati šou. Navijači su pozdravili zvezdu Denvera ovacijama, skandirali su "MVP, MVP“, a onda je Ognjena stupila na scenu kada se pojavila na video bimu i osmehom sve oduševila.

Pogledajte preslatku reakciju ćerkice našeg košarkaša.

 

 

 

 

 

 

Vreme koje provede sa porodicom je ono što Nikolu čini srećnim, pa ovakvi momenti za njega nemaju cenu. Važniji su od košarke i bilo kog trofeja.

- Porodica me čini srećnim i stvari koje radim van košarke. Čuti svoju ćerku kako se smeje kao luda, to je ono što volim. To je nešto što ne možeš kupiti. To je nešto čisto - rekao je nedavno naš košarkaš.

Otkrio je i da želi male stvari, male pobede.

- Želim da skočim badnži džamp. Šalim se. Šta želim da doživim u 29. godini? Nemam velike ciljeve i velike snove. Želim male, kao što je moja porodica zdrava. Da moji konji pobede trke, neki mali uspesi. Ne treba mi ništa veliko i sjajno. Tako sam srećan s malim pobedama.

 

Inače, tim iz Denvera je pomenutu utakmicu dobio sa 3:1, a Nikola se na teren vraća 23. februara u meču protiv Vizardsa.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Nikola Jokić se odlično zabavio tokom Ol star meča u Indijanapolisu iako je Istok deklasirao Zapad sa 211:186.  Dvostruki MVP NBA lige  utakmicu je završio sa 13 poena, a sakupio je i četiri skoka i devet asistencija za 23 minuta na parketu. Za MVP-a proglašen je košarkaš Milvokija Demijan Lilard koji je utakmicu završio sa 39 poena, a od toga je ubacio 11 trojki, bek Bostona Džejlen Braun imao je 36, a Halibarton 32 poena. Na Zapadu je apsolutno dominirao Karl Entoni-Tauns sa 50 poena, Gildžes Aleksander je dodao 31, Kevin Durent 18, Stef Kari je meč završio sa 16 poena, a Devin Buker 15.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija