• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

21.02.2024

12:49

Riki Rubio ponovo u reprezentaciji Španije

EPA-EFE/HOW HWEE YOUNG

Košarka

Riki Rubio ponovo u reprezentaciji Španije

Podeli vest

Iskusni plejmejker Riki Rubio odlučio je da ponovo obuče dres reprezentacije Španije.

On se nedavno vratio u Barselonu nakon što je 13 godina igrao u NBA ligi. S katalonskim gigantom potpisao je ugovor do kraja sezona.

Sad je napravio je ponovo oduševio svoje navijače, tako što je odlučio da ponovo zaigra za "crvenu furiju".

Selektor Španije Serđo Skariolo ga je pozvao u tim, a prvi zvanični meč bi trebalo da ima u četvrtak protiv Letonije.

- Nervozan sam, kao da sam početnik opet. Istina je da sam veoma uzbuđen što se vraćam u reprezentaciju. Zaista mi je nedostajala, atmosfera je sjajna, neki mladi su došli talentovani su i hoću da ih naučim pomalo - rekao je Rubio.

Podestimo, Rubio nije igra na Mundobasketu prošle godine zbog problema sa depresijom, a neko vreme zbog toga nije nastupao ni u Sjedinjenim Američkim Državama. Mnogi su pomislili da će se penzionisati, ipak usledio je veliki povratak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija