• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.01.2024

20:30

Počivaj u miru, Dejane! Valensija se oprostila od Milojevića, svog bivšeg košarkaša (FOTO)

Starsportphoto

Košarka

Počivaj u miru, Dejane! Valensija se oprostila od Milojevića, svog bivšeg košarkaša (FOTO)

Podeli vest

SRPSKI košarkaški trener Dejan Milojević preminuo je u 47. godini nakon što je doživo srčani udar. Od njega se oprostila Valensija, čiji je Deki bio igrač.

Nekadašnji strateg Mene i Budućnosti dres španskog kluba nosio u sezonama 2006/2007 i 2007/2008. Tokom boravka u ovom timu odigrao je 71 utakmicu.

Valensija je izrazila saučešće porodici i poželela im da izdrže posle užasne vesti koja je stigla iz Amerike.

- Počivaj u miru, Dejane - napisao je španski klub na Tviteru.

Podsetimo, Milojević je iz restorana, gde je bio sa saradnicima predvođenim Stivom Kerom, glavnim trenerom Golden Stejta, hitno prebačen u bolnicu, u kojoj je operisan. Na veliku žalost izgubio je najveću živtonu bitku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija