• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

23.04.2024

15:45

Popio 5 komada od Zvezde, pa udario na šampiona! To kako oni pobeđuju... (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Popio 5 komada od Zvezde, pa udario na šampiona! To kako oni pobeđuju... (VIDEO)

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca, Feđa Dudić (41), učinio je da ovaj klub postane hit Superlige Srbije, a bez dlake na jeziku progovorio je o Crvenoj zvezdi, aktuelnom šampionu naše zemlje.

Deklasirali su crveno-beli na "Markani" Dudićev tim sredinom marta sa 5:0, ali mladom stručnjaku su zasmetale neke stvari vezane za klub iz Ljutice Bogdana.

On je gostujući u emisiji "Indirektno" koju vode osvedočeni "delija" Milan Kalinić i "grobar" Predrag Popović prokomentarisao crveno-bele i zaslužio aplauz popularnog Popa.

 

 

Naime, njega je poznati srpski glumac i voditelj upitao šta je to što Zvezda ima i šta desilo sa njegovom ekipom, koja je ubedljivo poražena, a ovaj je kao iz topa odgovorio:

- Nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan kada njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time sam rekao sve, bez obzira na ubedljivu pobedu - poručio je Feđa Dudić.

Inače, Dudić, koji je i sa Veležom pravio sjajne rezultate, sada je na meti Hajduka iz Splita, ali Kragujevčani čine sve što je u njihovoj moći da ga zadrže u Srbiji.

Mladi stručnjak je tokom sezone preuzeo Radnički i doveo je ekipu do polufinala Kupa Srbije, ali i do takmičenja u plej-ofu Superlige.Tim iz Kragujevca u ovom momentu ima 53 boda, na četvrtom mestu je domaćeg šampionata i juri plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija! 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 nedelju

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ne treba da iznosi laži. Dobiješ 5 komada i imaš nešto da kažeš umesto da se pokriješ ušima i ćutiš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija