• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

23.04.2024

14:41

Mašala! Stankoviću 50 miliona od Rusa!

profimedia

Fudbal

Mašala! Stankoviću 50 miliona od Rusa!

Podeli vest

Mađarski i ruski mediji javljaju da bi Gasrpom, jedna od najvećih ruskih kompanija, od naredne sezone mogla da postane glavni sponzor mađarskog Ferencvaroša, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Dejan Stanković (45).

Gasprom bi u slučaju da dođe do dogovora, po sezoni obezbedio mađarskom šampionu čak 50 miliona evra!

"Javna je tajna da je kompanija Gasprom u pregovorima sa Ferencvarošem", pišu mađarski mediji.

 

Foto: EPA Images

 

 


Nema sumnje da će Stankoviću, koji ima ugovor do leta 2027. godine, biti ispunjene mnoge želje ukoliko dođe do ove saradnje.

 

 

 


Inače, osim Zenita, najveći proizvođač gasa u svetu sponzoriše i Crvenu zvezdu, koja od ove kompanije od poslednjeg produžetka saradnje 2022. godine dobila ukupno deset miliona evra, odnosno pet miliona po sezoni.

 

Ipak, Mađari su im izgleda interesantniji, a prema navodima tamošnjih medija, pregovori dve strane su došle dotle da je već pripremljen nacrt ugovora što samo ukazuje na to da je ozvaničenje saradnje samo pitanje vremena.

Iz Ferencvaroša su poručili da "ne žele da komentarišu" navode medija o sponzorstvu, a konačan dogovor trebalo bi da se desi u narednim sedmicama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan Maksić

pre 1 nedelju

E kako to radi Orban! Zvezdi daju crkavicu ! Tuga i jad!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija