• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

18.04.2024

20:30

Kraj! Olimpijakosu penal-drama za polufinale LK! Tadić jedan od tragičara! (VIDEO+FOTO)

EPA

Fudbal

Kraj! Olimpijakosu penal-drama za polufinale LK! Tadić jedan od tragičara! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Olimpijakos je posle velike drame posle penala eliminisao Fenerbahče, našeg Dušana Tadića i plasirao se u polufinale Lige konferencija.

 

REZULTATI UŽIVO: 

 

Fenerbahče - Olimpijakos  2:3 posle penala (1:0, 1:0)  (prvi meč - 2:3, dalje ide Olimpijakos)

Strelac: Kaveči u 12. minutu

PAOK - Klub Briž  0:2 (0:2)   (prvi meč - 0:1, dalje ide Klub Briž)

Strelac: Žutgla u 33. i 45. minutu.

 

PENALI!

 

0:1 El Kabi 

0:1 Colakis brani Tadiću

0:1 Livaković brani El Arabiju

1:1 Bačuai

1:2 Orta

1:2 Livaković brani Underu

1:3 Masuras

2:3 Điku

2:3 Rodinei, zakačio je loptu Livaković ona se o prečku odbila na gol liniju

2:3 Colakis brani penal Bonućiju, Olimpijakos ide u polufinale Lige konferencija

 

PRODUŽECI U ISTANBULU:

 

114. minut - Pobegla je lopta Bačuaiju, došla do Tadića koji plasira loptu, ali odlazi pored gola. Kraj drugog produžetka. Penali će odlučiti ko će u polufinale Lige konferencije. Pred kraj drugih dodatnih 15 minuta Ndoj iz Olimpijakosa je zaradio crveni karton. 

103. minut - U prvom produžetku, dva uzbuđenja viđeno je kada je golman domaćih Livaković skinuo zicer Ibori posle slobodnog udarca, a sjajno je intervenisao i u nastavku akcije i sprečio Olimpijakos da dođe do izjednačenje. Onda je Nigerijac Osaji samjuel izbacio loptu sa gol linije i spasio Tadića i društvo. 

DRUGO POLUVREME:

 

90+6. minut - Gledaćemo produžetke u Istanbulu! Posle regularnog toka Fenerbahče vodi 1:0 protiv Olimpijakosa. Isti rezultat bio za pirejske crveno-bele u Atini, tako da idemo u "ekstra tajm". Kraj i u Solunu. Klub Briž je slavio u gostima PAOK-u 2:0 i posle pobede u prvom meču 1:0 prošao dalje.

83. minut - Bačuaji, Bačuaji, goooooool, 2:0 za Fener, ali zastavica je u vazduhu. Ofsajd, ništa od gola!

81. minut - Kakva šansa za Olimpijakos! Masuras koji je ušao u igru u 64. minutu, izbio je sam ispred Livakovića, šutirao, a Hrvat mu maestralno odbrtanio.

71. minut - Džeko izlazi, Batčuaji. Tadić preuzima kapitensku traku!

60. minut - Nema penala za Briž, VAR je zbog ofsajda ostavio Belgijance bez nove prilike za pogodak. PAOK tone sve dublje.

51. minut - Iako imaju vođstvo koje ih vodi u polufinale Lige konferencija, fudbaleri Briža napadaju u Solunu, Saba je šutirao preko gola. 

Foto: EPA

 

49. minut - Napad Fenera koji je mirisao na gol. I Tadić je učestvovao u akciji, lopta je došla do Džeka, koji šutira, lopta ide preko gola u korner. 

46. minut - Nastavljene su utakmice u Istanbulu i Solunu. Andrija Živković je na terenu u drugom delu. 

 

 

PRVO POLUVREME:

 

45+5. minut - Završena su poluvremena na utakmicama u Istanbulu i Solunu. Fener vodi 1:0 protiv Olimpijakosa, a Briž je, čini se, već završio posao u Solunu i vodi 2:0. Dugo je potrajala VAR provera, ali je na kraju gol, ipak, priznat.

 

 

45. minut - GOOOOOOOOL 0:2 u Solunu!  Žutgla se drugi put upisao u strelce u nadoknadi prvog poluvremena za 3:0 u ukupnom skoru.  Prepun stadion PAOK je ućutkan. 

38. minut - Kaveči pokušava iz slobodnog udarca u Istanbulu, nema drugog gola za Fener.

37. minut - Napadač Olimpijakosa El Kabi je pokušao makazicama, bez opasnosti po gol Fenera.

 

 

33. minut - GOOOOOOOOOOOL - Ono što nije uspeo pre petnaestak minuta Žutgla je sada pogodio i šokirao crno-beli deo Soluna. Klub Briž vodi 1:0 na "Tumbi".

18. minut - Tadić je pokušao da iskreira šansu, poslao je dobar pas, ali ga saigrač nije ispratio, lopta je otišla u aut.

18. minut - Žutgla iz Briža je zapretio PAOK-u u Solunu, ali lopta je otišla pored gola. 

13. minut - Na krilima vodećeg gola Kavečija, Fener je odmah sa centra krenuo u napad i Fred je pokušao volejom, ali neprecizno.

 

12. minut - GOOOOOOOOOL - Kaveči dovodi Fenerbahče u vođstvo 1:0! Prednost Olimpijakosa iz prvog meča je anulirana.

1. minut - Počele su utakmice u Istanbulu i Solunu.

 

 

 

SASTAVI:

Fenerbahče će u ovom sastavu na megdan Olimpijakosu:

 

 

 

Olimpijakosovih prvih 11:

 

 

 

Poznat je i sastav PAOK-a. Andrija i Živko Živković su na klupi.

 

 

 

Ovo je početni tim Briža:

 

 

 

UŽIVO:

 

20.30 - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić očekuje uzbudljiv meč, kao što je bio i prvi u Atini.

- Biće interesantna utakmica. Oba tima su sastavljena od kvalitetnih igrača. Mi smo pravili mnogo grešaka na prvoj utakmici, ne želimo da ih ponovimo. Probaćemo da dokažemo da smo bolji od njih, da se plasiramo u sledeću rundu. Da bismo uspeli u tome moramo da budemo bolji u svakom pogledu. Da preuzimamo više odgovornost na terenu.

20.25 - Živkovićev PAOK sve nade polaže u domaći teren. Na "Tumbi" su padali Dinamo Zagreb, posle 0:2 u Hrvatskoj u Solunu bilo 5:1, a pre toga je PAOK rušio i Hajduk iz Splita (3:0), Harts (4:0), Ajntraht Frankfurt (2:1) i HJK Helsinki (4:2), dok je odigrao 2:2 sa Aberdinom.

20.20 - Finale Lige konferencije se igra 29. maja u Atini, na stadionu AEK-a.

20.15 - Dobro veče i dobro došli na blog uživo mečeva Fenerbahče - Olimpijakos i PAOK - Briž na portalu Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija