• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

12:02

Carski! Suma u stilu velike zvezde stigao u Novi Pazar! (VIDEO)

Informer

Fudbal

Carski! Suma u stilu velike zvezde stigao u Novi Pazar! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler iz Gvineje Sejduba Suma je i zvanično predstavljen kao najveće pojačanje Novog Pazara u ovom prelaznom roku.

Prošlo je i više od dvadeset dana od momenta kako je Novi Pazar potvrdio dolazak Sejdube Sume u Rašku. Ipak, Gvinejac se do danas nije pojavio u Srbiji, a sada je stigao u stilu velike zvezde!

Došao je suma helikopterom u našu zemlju i sleteo pravo na teren novog kluba.

Sjajni vezista našao je klub posle 18 meseci, dogovorio je saradnju sa srpskim superligašem, a na nedavno je svom Instagram profilu otkrio da će nositi broj 20 na plavo-belom dresu.

Nema sumnje da će Suma biti veliko pojačanje za klub koji pretenduje na gornji deo tabele.

Podsetimo, reprezentativac Gvineje je u letnjem prelaznom roku 2017. godine bio najskuplje pojačanje u istoriji "parnog valjka", koji ga je Slovanu iz Bratislave platio čak 1,65 miliona evra.  Igrao je promenljivo u Humskoj, bio i na pozajmici u Makabiju iz Haife, ali mu je sve krenulo na bolje kada je na klupu seo Savo Milošević.

Odigrao je Suma za Partizan čak 114 mečeva, dao 27 golova i upisao 24 asistencije, postao ljubimac "grobara",  ali je po odlasku sa Topčiderskog brda praktično nestao. Preselio se u oktobru 2021. u Al Kuvajt,  brzo se posvađao sa trenerom u čelnicima, a onda i raskinuo saradnju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija