• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Rade Bogdanović Srbija Mađarska

08.09.2023

09:34

Niko ne sme to da kaže Vlahoviću i Mitroviću! Rade neće da ćuti!

Starsportphoto

Fudbal

Niko ne sme to da kaže Vlahoviću i Mitroviću! Rade neće da ćuti!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler, a sada stručni konsultant Rade Bogdanović, analizirao je poraz Srbije od Mađarske (1:2) i po običaju bez dlake na jeziku skrenuo pažnju na ono što ne valja u nacionalnom timu.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u Beogradu od selekcije Mađarske sa 2:1 u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

Nekadašnji fudbaler Atletika iz Madrida i Verdera, Rade Bogdanović, na sebi svojstven način komentarisao je loš rezultat našeg nacionalnog tima. 

- Kod rezultata 2:1 znalo se da će Italijan da zaključa... Izgledalo je kao da hoćemo, ne i da možemo, na momente je izgledalo da smo tim, ali jako tanko i mršavo za ekipu koja pretenduje da bude prva u grupi i da nastavi kontinuitet dobrih igara - poručio je Bogdanović.

Govoreći o Dušanu Vlahoviću i Aleksandru Mitroviću, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije naglasio je da oni ne mogu da igraju zajedno.

Foto: printscreen

 

 

- Način igre, koncept koji mi hoćemo da igramo, a on je takav kakav je još od kvalifikacija, dosta je rizičan. Govorio sam i u prošlim emisijama da imamo dva centarfora koji nesporno imaju ozbiljan kvalitet, ali koji ne mogu da igraju zajedno. Mnogi će reći da mogu, da im se možda ne zamere i da ne bi ušli u diskusiju, ali glavom garantujem da njih dvojica ne mogu da igraju zajedno, ali ne zato što nemaju fudbalski kvalitet.

Foto: Starsportphoto

 

 

Bogdanović se posebno osvrnuo na rezervnog napadača Mađarske, Martina Adama, koji je ušao u drugom delu meča, da pomogne ekipi da "zatvori" meč.

- Kad je trener uveo Adama centarfora koji kao da je došao iz "Beton hale", najbolji strelac mađarskog prvenstva, koji ima moju kilažu, a ja imam 108 kilograma kad zažmurim na jedno oko... to mi je za čudo  - rekao je Bogdanović za Adama, koji je igrač Ulsan Hjundaija u Južnoj Koreji, a igrao je do prošle godine isključivo u Mađarskoj, za Vašaš, Kapošvar i Paks. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Selektor Mađara zadovoljan: Zaslužili smo pobedu!
Fudbal

Selektor Mađara zadovoljan: Zaslužili smo pobedu!

Selektor fudbalske reprezentacije Mađarske Marko Rosi izjavio je večeras da je njegov tim zasluženo pobedio Srbiju u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

07.09.2023

23:53

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija