• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

19:48

POKAZALI SMO DA SRBIJA IMA OGROMAN POTENCIJAL! Lazetić ZAGRMEO nakon Evropskog prvenstva

Fudbal

POKAZALI SMO DA SRBIJA IMA OGROMAN POTENCIJAL! Lazetić ZAGRMEO nakon Evropskog prvenstva

Podeli vest

Kadetska fudbalska reprezentacije Srbije poražena je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj od selekcije Poljske 3:2 (1:0).

Direktor mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, Nikola Lazetić, analizirao je učinak kadetske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Orlići su stigli do četvrtfinala gde ih je danas u finišu utakmice eliminisala POljska golom u 90. minutu preko Filipa Rejčika. 

- Rano je praviti detaljnu i konkretnu analizu, ali moram da napomenem da je ova selekcija imala osam igrača 2007. godište. Jedini smo na Evropskom prvenstvu koja je došla sa mlađom generacijom, a oni će naredne sezone imati svoje takmičenje. Napravili smo bazu koji će biti nosioci na sledećem prvenstvu. Za mene, ovo je veliki ushe, igrali smo u visokom ritmu. Posle šokantnog poraza od Slovenije, momci su pokazali karakter i protiv Italije i Španije pokažu da imaju ogroman talenat. Da možemo sa svima pokazali smo i protiv Poljske, dva puta smo se vraćali u utakmicu, a penal koji su dobili ne želim da komentarišem. Igrali smo, napadali, ofanzivno fudbal, pogodili smo stativu, a surovo je bilo primiti gol u 90. minutu. Ovi momci moraju da prihvate sportski poraz, ne smeju da klonu duhom. Od septembra kreće novi ciklus, a pokazali su da imaju ozbiljan potencijal - rekao je Nikola Lazetić. 

Istakao je proslavljeni srpski fudbaler da je glavni cilj nastavak učestvovanja na velikim turnirima, ali i stvaranje igrača koji će u budućnosti nositi dres A reprezentacije Srbije. 

- Uvek imamo podršku navijača gde god da igramo. Ovo je težak poraz, ali tako je u fudbalu. Kada očekuješ nešto desi se suprotno. Svi su nas otpisali posle Slovenije, ovi momci su se vratili. Danas smo imali 2:2, bili dominantni i kada smo svi očekivali da ćemo dobiti, ispali smo. Ipak, ova deca rastu uz pobede i poraze. Važno je da mi kao mlađe reprezentativne selekcije stvaramo igrače za prvi tim. Da pravimo igrače koji će kroz turnire steći iskustvo koje će im biti potrebno u daljim karijerama, koje su sigurno svetle - dodao je direktor mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija