• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

11:02

Del Pjero: SRBIN je rasni centarfor! Kapelo oduševljen! Bolji je od Lukakua! VLAHOVIĆ JE POKAZAO LEPOTU FUDBALA!

Reuters

Fudbal

Del Pjero: SRBIN je rasni centarfor! Kapelo oduševljen! Bolji je od Lukakua! VLAHOVIĆ JE POKAZAO LEPOTU FUDBALA!

Podeli vest

Dušan Vlahović imao je istorijski debi u Ligi šampiona, pošto je postao igrač koji je najbrže stigao do debitantskog gola (uzimajući u obzir igrače koji su počeli meč). Međutim, Juventus nije slavio u Španiji, a to je nešto što smeta srpskom napadaču...

Sa 22 godine i 25 dana, Dušan Vlahović je postao drugi najmlađi igrač u istoriji Juventusa koji je dao gol na debiju u Ligi šampiona. Rekord i dalje drži legendarni Alesandro del Pjero koji je gol na debiju u elitnom takmičenju postigao sa 20 godina i 308 dana.

Foto: Reuters

 

- Rekordi su tu da bi se rušili. Ako ne ovoga puta, onda nekog sledećeg. Jednog dana će svi moji rekordi biti srušeni. Postoje istorijski momenti u kojima se to dešava!On je u pravu kada kaže da nema potrebe da ga porede sa bilo kim. Ne treba da ga porede ni sa mnom, ni sa bilo kim drugim. Svaki igrač treba da ima svoj put, a Vlahovićev je do sada jako dobar i nadam se da će biti sve bolji i bolji- rekao je Del Pjero!

Oduševljen je čuveni Italijan Vlahovićevom reakcijom kod gola. Do detalja je analizirao poteze srpskog napadača.

Foto: Tanjug/AP

 

- To je gol rasnog centarfora. Danilo je poslao vertikalnu loptu idealnu za Vlahovića koji sjajno napada prostor. A Viljareal se nije snašao u tom napadanju prostora. Vlahović je realizovao napad u maniru klasnog napadača. Primio je loptu spolja jer bi u svakom drugom slučaju bio blokiran. Raul Albiol mu je bio blizu ali je Vlahović iskoristio prednost u odnosu na štopera koji je hteo da zatvori šut u bliži ugao i ostavio mu dalji. Vlahović je već znao gde je gol i nije ni morao da podigne glavu i da pogleda. Reagovao je desnom nogom i ukrao golmanu vreme da se namesti! Vlahović je odigrao sjajnu utakmicu. Mnogo se žrtvovao za ekipu, pogotovo u drugom poluvremenu koje je bilo teško za Juventus - poručio je Del Pjero!

I Alesio Takinardi je pohvalio srpskog napadača.

- Odigrao je Juve dobro prvo poluvreme ali je u drugom primio gol koji ne sme da se primi. Viljareal me nije impresionirao, Juve može da prođe dalje. Vlahović? Dobio je malo lopti… Izvanredan je. Garantuje gol ili dva po meču- rekao je legendarni vezista.

Foto: ap photo

 

Fabio Kapelo nije štedeo komplimente na račun srpskog napadača.

- Vlahović je dokazao da je igrač velikog karaktera. Sudija je prespavao neke momente u utakmici i zaboravio da nekoliko puta svirne u korist Vlahovića. Ono što volim kod njega je njegov stav i želja da svim silama pomogne saigračima. U derbiju protiv Torina nije bio dobar ali moramo reći da je bio sjajno čuvan od strane sjajnog čuvara koji mu nije dozvolio mnogo trčanja. Možda je protiv Torina bio i malo umoran. Mislim da ga ove velike utakmice inspirišu!Vlahović nema brzinu i snagu Lukakua, ali je tehnički mnogo jači napadač.

Foto: Tanjug

 

Srbina je nahvalio i bivši Juventusov vezista Masimo Mauro.

- Postigao je arogantan gol! Bila je to jako teška lopta i u 99,99 odsto slučajeva bi defanzivac izblokirao. A onda je on "slabijom", kontra nogom izvukao šut niotkuda. U deliću sekunda je pokazao lepotu fudbala. Magično! Vlahović je dokazao da ako mu dodate loptu blizu šesnaesterca, on zna šta će da uradi sa njom- rekao je Mauro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija