• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2020

21:30

HTEO DA NAMEŠTA UTAKMICE SA ALBANCEM, PA OSUĐEN NA PET GODINA! Bivši fudbaler Mančester sitija dobio žestoku kaznu!

Fudbal

HTEO DA NAMEŠTA UTAKMICE SA ALBANCEM, PA OSUĐEN NA PET GODINA! Bivši fudbaler Mančester sitija dobio žestoku kaznu!

Podeli vest

Nekadašnji član mlađih selekcija Mančester sitija, Dikson Etuhu, dobio je kaznu neigranja fudbala pet godina zbog pokušaja da namesti utakmicu

Etuhu (37) neće moći da nastupa u Švedskoj u narednih pola decenije nakon što je utvrđeno da je pokušao da namesti utakmicu između IFK Geteborga i AIK-a iz Stokholma 2017. godine.

(FOTO) IBRA VEĆ IMA NOVI KLUB? Šveđanin počeo da trenira, da li ovo znači kraj saradnje sa Milanom?

Britanski Gardijan piše da je Nigerijac izbegao zatvorsku kaznu nakon što je u novembru prošle godine utvrđeno da je pokušao da namesti utakmicu, ali da će morati uslovno da odsluži kaznu. Njegovi advokati su najavili već žalbu i višim instancama u Švedskoj.

Foto: Reuters

Prema navodima policije, Etuhu je sa saigračem iz IFK Rosjoholma Albanom Jusufijem u maju 2017. pokušao da podmiti golmana AIK-a Kirjakosa Stamatopulosa sa 180.000 evra, a da ovaj zauzvrat pusti nekoliko golova protiv Geteborga.

Grčki golman je taj predlog odmah prijavio policiji, koja je pokrenula istragu i odložila utakmicu, a posle istrage Etuhu i njegov partner, poreklom Albanac dobili su zabranu igranja fudbala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija