• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

23.04.2024

09:48

Kakav maler! Zvezdin klinac operisan u Rimu, pauziraće šest meseci (FOTO)

Printskrin video/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Kakav maler! Zvezdin klinac operisan u Rimu, pauziraće šest meseci (FOTO)

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Adem Avdić (16) operisan je u Rimu i pauziraće narednih šest meseci. On se povredio na prvom treningu kad je priključen prvom timu.

Fudbaler koji pokriva levu stranu terena i može da igra krilo ili nešto defanzivnije, trebalo je ovu godinu da upamti po lepom. Uz saglasnost trenera Vladana Milojevića, nedavno je iz omladfinskog pogona prekomandovan u prvi tim. Nadao se minutima u meču protiv Železničara, ali dan pre toga se povredio.

Umesto da igra, morao je na operaciju. Njemu su stradali ukršteni ligamenti na levoj nozi. Operacija je odlično prošla i sada sledi oporavak. Prema našim saznanjima, Avdić je vrlo hrabro prihvatio sve što mu se dešava.

Foto: Informer

 

- U prvi mah mu je teško palo, ali psihički je jako stabilan, deluje zrelo i nije potonuo. Uveren je da će sve proći u najboljem redu, Mlad je, vreme radi za njega i ima vcremena da se sledeće sezone nametne Milojeviću - objašnjava izbor blizak igraču. 

Avdić je tekuću sezonu počeo u kadetima, gde je odigrao četiri utakmice i dao jedan gol. Zatim je prekomandovan u omladince, gde je odigrao 14 utakmica, od čega dve u Ligi šampiona. U domaćem prvenstvu dao je tri gola. Pre nekoliko dana dogurao je i do prvog tima, što je fantastičan razvojni put. Od njega se u budućnosti mnogo očekuje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija