• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 27. mart! Vodolije će zavesti uticajnu osobu, a ovaj znak će osvojiti novac

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 27. mart! Vodolije će zavesti uticajnu osobu, a ovaj znak će osvojiti novac

Podeli vest

Za Ovnove je moguće da će osvojiti ili čak naći neki novac ili nešto vredno.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak...

OVAN

LJUBAV: Odlična komunikacija sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Moguće je da osvojite ili čak nađete neki novac ili nešto vredno. Elokventnost će vam pomoći i u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nećete biti sposobni za stabilnu vezu, jer ćete imati previše prilika za ljubav. POSAO: Moguća je pomoć nadređenog ili osobe koja je na neki način uticajna. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da nećete ni tražiti nešto stabilno u ljubavi, već će vam odgovarati otvorene opcije. POSAO: Dobrobit od onoga što ima veze sa inostranstvom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Bićete vrlo koncentrisani na ljubav. Moguće je da vam se dopadne neko nov. POSAO: Očekujte uvećan obim posla ako ste preduzetnik ili imate porodični biznis. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Komplikovana porodična situacija bi mogla da izazove problem između vas i izabrane osobe. POSAO: Uspeh u sferi administracije kao i u pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

DEVICA

LJUBAV: Partner će biti nešto agresivniji u komunikaciji. Zbog toga je moguće da harmonija bude narušena. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Privući će vas neko s kim radite ili ko radi za vas, ali ta ljubav je, nažalost, osuđena na propast. POSAO: Rad od kuće i rad u paru ili sa partnerom. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav ako izađete na mesto zabave. Ako ste u vezi, moguć romantičan izlazak. POSAO: Uspeh u kreativnom radu i zanimanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Vaš sjajan smisao za humor vam može stvoriti prilike za ljubav, ili bar flert. POSAO: Moguć je manji novčani dobitak ali i impulsivno ulaganje i trošenje. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: freepik

 

JARAC

LJUBAV: Možda ćete sami sebe iznenaditi sentimentalnošću koju ćete demonstrirati. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na poslu i uživanje u radu. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete osvojiti neku uticajnu ili poznatu osobu. POSAO: Nećete moći da se uzdate ni u koga da vam stvori povoljne uslove, sve će zavisiti od vas. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Planeta Venera se nalazi u vašem znaku i daruje vam posebnu privlačnost. POSAO: Možete se nadati uspehu u svakom zanimanju koje ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija