• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2024

08:50

Dnevni horoskop za subotu 20. april! Rakove čeka burna afera, a ovaj znak manji dobitak

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 20. april! Rakove čeka burna afera, a ovaj znak manji dobitak

Podeli vest

Blizanci će biti uobičajeno komunikativni i vrlo društveni, zbog čega će steći nova poznanstva i nove simpatije. Na poslu je moguć manji finansijski boljitak ili dobitak.

Sledi šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje.

OVAN 

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, najverovatnije dve simpatije. Nećete biti spremni da se odlučite za samo jednu. POSAO: Bićete energični i puni entuzijazma, pre svega, zbog dobre zarade. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

BIK 

LJUBAV: Partner će pokušati da vam nametne svoju volju, ali to neće uspeti. Imaćete više prilika u ovoj sferi. POSAO: Selidba kancelarije ili neke druge veće promene u poslu. ZDRAVLJE: Loše.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete uobičajeno komunikativni i vrlo društveni, zbog čega ćete steći nova poznanstva i nove simpatije. POSAO: Moguć je manji finansijski boljitak ili dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK 

LJUBAV: Moguća kratkotrajna afera sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete vrlo kreativan pristup poslu i visok radni elan. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Moguć ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada, ali znajte da ta veza možda neće dugo trajati. POSAO: Ako manipulišete tuđim novcem, vodite računa da ga ne izgubite. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Moguće je i da dođe do razlaza zbog neslaganja. POSAO: Imaćete problema u procesu rada, pogotovo ako se bavite pravom. ZDRAVLJE: Bol u predelu bubrega.

VAGA 

LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa bilo kim ko vas interesuje ili vesti od osobe koju volite. POSAO: Moguć finansijski gubitak zbog nepotrebnog preuzimanja rizika pri ulaganju novca. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Nećete imati utisak da možete da se uzdate u potpunu posvećenost partnera. Sumnjaćete. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC 

LJUBAV: Više vas interesuje da se zabavljate i provodite vreme sa bilo kim ko vam se dopadne nego da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa logistikom i administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

JARAC

LJUBAV: Bićete zainteresovani za zajednički život sa izabranom osobom i radićete na tome. POSAO: Ako tražite novi posao, znajte da je ovo povoljan period za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete dobiti više ponuda, ali vi ćete tražiti nešto posebno. POSAO: Pomoć ženske osobe u karijeri i uspeh u radu sa osobama ženskog pola ili u njihovoj službi. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Moguće svađe i uopšte neslaganje u odnosu, bez ikakvog razloga. POSAO: Promene i na radnom mestu, kao i u karijeri. ZDRAVLJE: Povreda ili infekcija. Budite oprezniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija