• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2024

16:02

Poslato više od 24,13 miliona računa za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi"

Masha Bandjur

Društvo

Poslato više od 24,13 miliona računa za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi"

Podeli vest

Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" za koju je prijava počela 8. aprila, do danas do 14 časova poslato je 24.135.018 računa, 5.095.033 bezgotovinskih plaćanja i 29.230.051 jedinstvenih kodova, sa 341.729 naloga, podaci su objavljeni na sajtu uzmiracun.rs

Prvo izvlačenje nagrada biće održano 11. maja, a pravo učešća u nagradnoj igri, građani ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi", koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Ova aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei.
Nagradni fond ovog novog kruga nagradne igre obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra. 

Stanovi će biti dodeljivani u pet javnih izvlačenja koja će biti održana od 11. maja do 8. juna, na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova. U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana u Beogradu. 

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, a oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija