• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 22. april! Devica će flertovati s kolegom, dok ovaj znak čeka iznenadni dobitak

Pixabay

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 22. april! Devica će flertovati s kolegom, dok ovaj znak čeka iznenadni dobitak

Podeli vest

Vage danas neće imati sreće u ljubavi, ali ih zato na poslu čeka prijatno iznenađenje. Moguće je da će dobiti nekakav bonus ili iznenadni dobitak.

Sledi šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje.

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti kratku aferu na putovanju ili ljubav s nekim ko živi u inostranstvu. POSAO: Rad u grupi ali i problemi u ovakvom načinu rada. ZDRAVLJE: Alergija.

BIK

LJUBAV: Bićete orijentisani ka druženju i slobodnim vezama, nikako ozbiljnim kombinacijama. POSAO: Kašnjenje i odlaganje u vezi pravnih pitanja kao i partnerskog posla. ZDRAVLJE: Nervoza.

BLIZANCI 

LJUBAV: Najuzbudljivije će vam biti ono što je novo i neobično, zbog čega sledi nezadovoljstvo u stalnoj vezi. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Povreda noge.

RAK 

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i dan će biti ispunjen smehom. Vaša neposrednost i duhovitost će biti neodoljive. POSAO: I dalje moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: freepik

 

LAV

LJUBAV: Bićete povučeni i misteriozni. Doza glamura će vam doneti više prilika. POSAO: Nazadovaćete ili morati da se vratite nekim poslovima koje ste smatrali završenim. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DEVICA 

LJUBAV: Zbližićete se sa nekim s kim radite. Moguć je flert i uopšte prijatno provedeno vreme sa kolegama. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa kretivnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi. Ako ste iole nezadovoljni vašom vezom, moguć je raskid. POSAO: Moguće je da ćete dobiti nekakav bonus ili iznenadni dobitak. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite. Takođe moguća kratkotrajna tajna afera. POSAO: Ako tražite novi posao u ovom periodu ga lakše možete naći. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je nesvakidašnje iskustvo. Probaćete nešto što do sada niste i to sa nekim s kim ne biste to očekivali. POSAO: Isti trend promene i nestabilnosti se nastavlja. ZDRAVLJE: Neraspoloženje.

JARAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili s nekim koga ste upoznali na drštvenim mrežama. POSAO: Problemi za one koji se bave logistikom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Uživaćete pozitivan trend u ovoj sferi života. Lako ćete ostvariti bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine, transporta i komunikacija. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da ćete se odlučiti na privremenu razdvojenost, da malo odmorite jedno od drugog. POSAO: I dalje se nalazite u povoljnoj fazi za promenu posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. aprila! Pun Mesec u Škorpiji donosi dramatične promene za 4 horoskopska znaka
MERKUR KREĆE NAPRED

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. aprila! Pun Mesec u Škorpiji donosi dramatične promene za 4 horoskopska znaka

Pred nama je važna astrološka nedelja u kojoj nas očekuje pun Mesec u Škorpiji, koji će biti okidač velikih promena za sve znakove, a posebno za Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije. Svaki pun Mesec simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, a ujedno i početak nečeg novog. To naravno neće proći bez frustracija, drame i emotivnog kolapsa. Merkur kreće napred 25. aprila, tako da će pregovori i papirologija koja je bila na čekanju, konačno da ugledaju svetlost dana.

21.04.2024

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija