• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2024

08:31

Momentalna osveta Ukrajine, naleteli su u 4 jutros! Žestok udar na Rusiju nakon noćašnjeg napada! (VIDEO)

Printscreen Telegram

Vesti

Momentalna osveta Ukrajine, naleteli su u 4 jutros! Žestok udar na Rusiju nakon noćašnjeg napada! (VIDEO)

Podeli vest

Ukrajina je na masivne noćašnje ruske napade na energetsku infrastrukturu odgovorila žestokim napadom dronovima na Krasnodar i Krim.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je tokom noći oboreno 68 ukrajinskih dronova.


"Sprečeni su pokušaji kijevskog režima da izvrši terorističke napade pomoću bespilotnih letelica na ciljeve na teritoriji Ruske Federacije. Vojnici koji su dežurali nad teritorijom Krasnodarskog kraja presreli su 66 ukrajinskih bespilotnih letelica dok su još dve uništene iznad poluostrva Krim", navodi se u saopštenju.

 

 

Na meti dronova kamikaza bile su rafinerije Slavjansk-EKO i Ilski i fabrika bitumena.

Telegram kanal SHOT navodi da su oko 4 h eksplozije odjeknule u predgrađu Slavjanska. Na snimcima se vidi požar u jednom od pogona rafinerije dok zvaničnici navode da skladište nafte nije oštećeno.

Stanovnici navode da se prethodno čuo zvuk motora na nebu i da su eksplozije odjekivale skoro 30 minuta.

Podsetimom, u ruskim napadima na energetska postrojenja u Ukrajini oštećene su četiri termoelektrane i povređen najmanje jedan radnik, saopštio je ukrajinski ministar energetike German Galuščenko.

On je na Telegramu naveo da je na meti ruskih napada bio Dnjepropetrovski region u centralnoj Ukrajini, kao i regioni Lavova i Ivano-Frankovsk, prenosi Rojters.
Prema podacima energetskog holdinga koji upravlja termoelektranama, oprema preduzeća je u napadima ozbiljno oštećena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija