• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.01.2024

17:20

Preljubnici po horoskopu! Rang lista od najnevernijih do najodanijih

Shutterstock

Horoskop

Preljubnici po horoskopu! Rang lista od najnevernijih do najodanijih

Podeli vest

Svi znakovi imaju tipične osobine i ponašanja koja ih karakterišu u partnerskim odnosima. Evo horoskopskih znakova rangiranih od najmanje lojalnih do najodanijih...

Preljuba je česta tema brojnih istaživanja, a nedavno je dokazano da postoje ljudi koji jednostavo ne mogu da se suzdrže od prevare, te za to mogu da zahvale nekim urođenim osobinama. Još kad se u sve to uplete i horoskop, onda imate čitav spisak znakova od najnevernijih do najprivrženijih.

Strelac

Strelčevi su posebni po mnog čemu, ali kada je u pitanju lojalnost, jednostavno su previše hiroviti i slobodni da bi se ikada posvetili sto odsto. Nije da će svaki Strelac biti neveran u vezi, ali im je teško da se obavežu i ostanu verni, to je sigurno. Toliko su gladni iskustva da su redovno u iskušenju da zakorače u nepoznato. Nažalost, to se često prenosi i na njihove veze, zbog čega su na listi kao najmanje odan znak.

Vodolija

Vodolije su izuzetno ambiciozne, posebno kada su u pitanju velike promene na svetskom novou, a to je, nažalost, upravo njihova propast. Oni su toliko filantropski orijentisani da će žrtvovati sopstvene odnose za veće dobro. Neće svi biti u iskušenju, ali će mnogi ostati na svom radnom mestu do kasno u noć zbog ljubavi prema poslu.

Ribe

Ribe su veliki ljubavnici, ali su često zaronjene u svojim imaginarnim svetovima. Vođene sopstvenom inspiracijom da pronađu 'parče raja', jednostavno osećaju da moraju da ga pronađu. Ribe vole da budu zaljubljene, ali ne vole da budu zaglavljene.

Foto: Freepik.com

 

Jarac

Jarac je manje odan od drugih, ali ne i potpuno nepouzdan. Oni vole da preuzmu vođstvo u odnosima i mogu na kraju da privuku one koji ne uzvraćaju osećanja i vernost u istoj meri. Ako ne budu pažljivi, uložiće više truda u vezu od druge osobe, umesto da se posvete onima koji to zaslužuju.

Devica 

Device su previše paranoične da bi bile potpuno lojalne, ali i previše racionalne da bi igrale zakulisne igrice ili ostavile nekoga bez dobrog objašnjenja. Ostaće uz vas ako im se sviđate, ali kada to interesovanje nestane, biće spremni da krenu dalje. Nikada ne sumnjajte da će vas Devica brzo zameniti.

Ovan

Ovan je u sredini skale vernosti. Svakako, oni se definitivno zalažu za one koje vole i previše su principijelni da bi igrali dvostruku igru. Međutim, ako Ovan pronađe nešto što ga intrigira, slediće svoje srce. To im je najlogičnije.

Foto: Freepik.com

 

Blizanci

Blizanci su zapravo veoma lojalni partneri, iako njihov znak sugeriše drugačije. Ono što im mnogi ne priznaju je činjenica da su zapravo neverovatni u vezama. Oni su duboko zaljubljeni u svakoga ko ih inspiriše, i biće tu za svog partnera kroz sito i rešeto.

Vaga

Kao vladari ljubavi i romantike, Vage imaju tendenciju da budu odane svojim partnerima. Međutim, ono što im ponekad staje na put je kombinacija njihove neodlučnosti, sujete i ljubavi. Kada se ovo pomeša u određenim okolnostima, može da postane smrtonosno za njihove odnose. Sve uglavnom zavisi od toga da li su našli pravu osobu.

Bik 

Bikovi su tvrdoglavi, a to je posebno tačno kada su u pitanju oni koje vole. Poznati su po tome što su jedni od najdragocenijih partnera. Iako ponekad mogu da budu razdražljivi i površni, jednom kada vas zavole, to je zauvek.

Foto: Shutterstock

 

Lav

Lav će braniti svoje partnere i prijatelje kao sebe. Njihova druga polovina postaje produžetak njih samih i često su previše uznemireni ako se nešto loše desi onima koje vole. Lav će stati na vašu stranu, bez obzira na protivnika, i žestoko će se suprotstaviti svakome ko želi da vam naudi.

Rak

Rakovi su isključivi, posebno u vezama. Jednom kada pronađu one sa kojima žele da budu, posvetiće im ceo život. Rakovi, za razliku od Škorpiona, nemaju problema da se obavežu. Naravno, oni mogu da ogovaraju ili se žaliti na nekog drugog, iza vaših leđa, da bi izbegli sukob, ali to ne znači da vas manje vole ili da su manje lojalni u vezi.

Škorpija

Škorpije nisu uvek najbolje u vezama jer njihova ljubomora često sve pokvari, ali ako se pitate koja bi vam osoba bila najlojalnija do smrti, to je svakako Škorpija. Bilo da vas vole ili mrze, u suštini će zauvek ostati verni tom stavu. Škorpija će vas braniti i biti uz vas bez obzira na sve, ali će i od vas očekivati isto, piše Atma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija