• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rešetka

25.04.2024

21:15

Čopor pasa izujedao dve žene u Leskovcu: Građani apeluju da se ne prolazi ovom ulicom

LJ.S.

Vesti

Čopor pasa izujedao dve žene u Leskovcu: Građani apeluju da se ne prolazi ovom ulicom

Podeli vest

Večeras je u Leskovcu, tačnije u Ulici Gavrila Principa došlo do manjeg incidenta kada su psi lutalice napali dve sugrašanke i nanele im povrede. One su prevezene kolima Hitne pomoći kako bi im se sanirale rane.

Sedamdesetdevetogodišnja Ljubinka Jović zadobila je više ujeda u predelu ruku i nogu.

- U pomoć su joj pritekle radnice iz obližnje apoteke. Ovo je strašno! Ja od tih pasa ne mogu ni na posao da odem pešaka. Stalno su tu. Jedno žuto veliko i još nekoliko oko njega. Inače, ovo nije prvi put da taj pas ujeda ljude. Prijavljivali smo, i nikom ništa - priča za Rešetku Ljubinkin sin Miodrag, koji je i odvezao do Hitne pomoći.

Nakon što su psi napali jednu ženu, nakon samo nekoliko minuta isti psi su napali i izujedali Ivanu Radovanović. 

- Upravo su mi rekli da su vas pozvali, pa i ja sam odlučila da se javim. Ovome mora da se stane na put pre nego što raskomadaju neko dete iz ulice. Verujte, ja sam na Hitnoj sa poderanim i krvavim farmerkama - vidno potrešeno govori ova žena koja kaže da je upravo taj žuti pas izujedao po nogama i prstima ruke dok je pokušala da se odbrani od njega.

Ovi žitelji radničkog naselja tvrde da se veliki čopor pasa lutalica nalazi zapravo svakodnevno iza kompleksa “Vodovoda” kod kompanije “Zdravlje”, nadomak trafo stanice i da su često agresivni.

I novinari Rešetke sus pokušali da večeras dobiju direktora leskovačkog “Komunalca” Vladimira Sinadinovića, koje gazduje Zoo higijenom u ovom gradu, te da ga zamole da na lice mesta pošalje ekipu šintarske službe, ali on nije odgovarao na naše pozive.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija