• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.04.2024

16:28

Saslušani nasilnici, tužilaštvo traži dve godine robije! U pekari pred svedocima pretukli čoveka, uboli ga nožem

shutterstock/Informer

Vesti

Saslušani nasilnici, tužilaštvo traži dve godine robije! U pekari pred svedocima pretukli čoveka, uboli ga nožem

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv S.S. (28) i J.J. (28) zbog postojanja opravdane sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo Nasilničko ponašanje

Okrivljeni su dana 25. februara 2024. godine na Novom Beogradu, u objektu “Skroz dobra pekara”, u stanju uračunljivosti, sa umišljajem zajedno izvršili krivično delo, te vršenjem nasilja prema drugom značajnije ugrozili spokojstvo građana.

Oni su oštećenom naneli telesnu povredu na taj način što je S.S. zadao veliki broj udaraca zatvorenim šakama obe ruke u predelu glave oštećenog, a J.J. je zadao nekoliko udaraca u predelu glave građanina koji se nalazio u objektu, pa je S.S. iz džepa jakne izvadio jedan nož na preklop, dužine sečiva oko 10 cm i njime zadao jedan oštećenom u predelu levog rebarnog luka. 

Oštećeni je zadobio jedinstvenu laku telesnu povredu, a događaju su prisustvovala tri građanina čije je spokojstvo bilo ugroženo.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima i S.S. osudi na kaznu zatvoru u trajanju od 2 godine, a J.J. na kaznu zatvoru u trajanju od 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati periodu proveden u pritvoru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija