• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

24.04.2024

08:28

Ovo je Nikola koji je nastradao u udesu kod Knjaževca! Na društvenim mrežama potresne poruke prijatelja poginulog

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Ovo je Nikola koji je nastradao u udesu kod Knjaževca! Na društvenim mrežama potresne poruke prijatelja poginulog

Podeli vest

Nikola Ranđelović (31), iz Vlasotinca, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak, dogodila na putu Knjaževac-Zaječar, u selu Gornje Zuniče, kada je "reno megan" u kojem je bio na mestu suvozača sleteo sa kolovoza otkinuo banderu, udario u kuću i prevrnuo na krov.

Vozilom u kojem je nastradao Ranđelović upravljao je K.G. (34) iz Bojnika koji u teškom stanju  kolima Hitne pomoći transportovan u UKC Niš.

Nikolini prijatelji opraštali su se na mrežama od njega, deleći poruke uz zajedničke fotografije sa njim. Jedna je posebno privukla pažnju s obzirom na ono što piše i ono čime se Nikola bavio.

Foto: printscreen facebook

Nastradali Nikola Ranđelović

 

- Znam da te je boljelo mnogo toga. Da si u dubini duše bio sam. Utjeha je što ti je naša kuća bila utočište i pomoć. Hvala ti za svako druženje i razgovor. Bio si rijetko dobra duša i čovjek. Nadam se da ćeš i na nebesima nastaviti da gradiš, bar neki ljetnjikovac da možemo s' mirom popiti kafu. Sada putuj pobratime, tamo gdje nema bolesti, ni muke ni bola, nego negdje je život beskonačni - pisalo je u jednoj od objava.

Podsetimo, nesreća se dogodila usled neprilagođene brzine i mokrog, klizavog kolovoza, kada je vozač, izgubio kontrolu nad vozilom, točak je tada zahvatio bankinu i udario u betonski stub rasvete, da bi od siline udarca na kraju udario u kuću koja se nalazi sa desne strane kolovoza.

Kako saznajemo, u toj kući niko ne živi godinama, te meštani do jutra i nisu znali šta se zapravo dogodilo.

- Krenuo sam ujutru biciklom i prolazio sam pored te kuće gde su mladići udarili, to je negde na ćošku ulice gde i ja živim. Čuo sam da je vozač izgubio kontrolu nad vozilo, ali ne znam detalje. Video sam samo kada sam prošao da su kola potpuno slupana, u paramparčad - rekao je meštanin sela Gornje Zuniče gde je i došlo do saobraćajne nesreće.

Inače komšinica porodice Ranđelović u šoku je zbog tragediej koja se dogodila i samo je smogla snage da kaže:" Strašno nam je žao, ne možemo da verujemo još uvek. Oženjen je, ljudi su sada zavijeni u crno, strašno kako je došlo do toga.".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija