• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

17.04.2024

19:02

Tri Ane, tri misterije! Gde su nestale uspešne žene? Muževi prijavili nestanak i od tada im se gubi svaki trag

printskrin/druđtvene mreže

Vesti

Tri Ane, tri misterije! Gde su nestale uspešne žene? Muževi prijavili nestanak i od tada im se gubi svaki trag

Podeli vest

Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta u Beogradu. Poslednji put je viđena u javnom prevozu, u autobusu broj 23, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Bivši muž Ivan J. ispričao je da je za njen nestanak saznao istog dana, kada ga je pozvao nepoznati muškarac i obavestio da je u prevozu pronašao njenu torbu.

Foto: Instagram

 

 

Mi od jula prošle godine nismo zajedno, a 15. marta 2024. godine smo se našli zbog nekih papira. Nakon devet dana, mene poziva nepoznati čovek i govori mi kako je pronašao žensku torbu sa dokumentima i telefonom u autobusu 23 u Beogradu i da je moj broj video baš na tim papirima. Uzeo sam torbu i očekivao da će pozvati na svoj broj telefona kada bude shvatila da je izgubila stvari, ali ona to nije uradila. Bilo je očigledno da se nešto čudno dešava, te sam 25. marta otišao u policiju i prijavio njen nestanak - rekao je za Republiku bivši muž nestale Ane.

Apeluje se na ljude da jave ako imaju bilo kakvu informaciju o Ani na broj telefona 061 102 95 83.

Nažalost, ona nije jedina Ana koja je nestala i čiji je nestanak potresao čitav region.

Osim nje, svaki trag izgubio se i Ani Knežević i njenoj imenjakinji Volš, koje još uvek nisu pronađene.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Slučaj Ane Volš

Beograđanka Ana Volš (39) nestala je prošle Novogodišnje noći kada je navodno, napustila svoj dom u Kohasetu u američkoj državi Masačusetsu gde je krenula na posao u Vašington.

Tačno devet dana od Aninog nestanka policija je uhapsila Brajana zbog sumnje da je ometao potragu i policiju navodio na pogrešne tragove. U danima koji su usledili postajalo je sve izvesnije da se u kući Ane i Brajana u novogodišnjoj noći dogodilo nešto mnogo mračnije.

Ana Volš je, kako je ubrzo utvrđeno, prvo te večeri pretučena od strane svog supruga Brajana Volša (48) sa kojim ima troje maloletne dece, koji je smišljeno počinio brutalan zločin. Da podsetimo, Volš je optužen da je suprugu Anu na smrt pretukao u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima.

Njen suprug Brajan (48) zvanično je optužen da je u novogodišnjoj noći ubio Anu,  raskomadao je sutradan, a delove 3. januara strpao u kese i razbacao po kontejnerima i deponijama širom Bostona. Zločin je, po svemu sudeći. dobro isplanirao, a američki stručnjaci saglasni su u oceni da ga je loše izveo. 

Foto: Društvene mreže

 

 

Slučaj Ane Knežević

Ana Knećević nestala je 2. februara u Madridu između 21.00 i 23.00 časa. U 20 sati je razgovarala telefonom sa prijateljicom (razgovor trajao više od sat vremena) i rekla joj je da je u svom iznajmljenom stanu i da ne namerava nigde da izlazi. Međutim, kada ju je druga prijateljica pozvala oko 23 časa nije se više javljala.

Narednog dana, dve njene dobre drugarice su dobile SMS poruke, jedna na španskom, druga na engleskom jeziku, ali su obe zaključile da su izuzetno čudne, te se smatra da ih je neko drugi poslao umesto Ane i da je već tada “nestala”.

Nakon nestanka, plakatima sa fotografijom Ane Knežević bila je oblepljena cela španska prestonica, ali ni to ništa nije pomoglo jer ni policija, ni unajmljeni privatni detektivi, ni njena porodica nemaju skoro nikakve nove informacije, a nestanak srpske snaje i dalje je obavijen velom misterije.

Španski mediji u celom slučaju akcenat stavljaju na Anin propali brak sa Srbinom Davidom Kneževićem, koji je “pukao” posle 13 godina, ali napominju da je par zajedno razvio nekoliko veoma uspešnih tehnoloških firmi koje su okretale desetine miliona dolara i evra, a koje su postale i kamen spoticanja prilikom priča o razvodu. Kako je još ranije obelodanjeno, Ana je želela da se imovina podeli po principu 50-50%, dok je David tražio da mu pripadne 75% vrednosti kompanije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija