• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.04.2024

15:04

Vučić se obratio građanima: Organizovali su čitave fabrike laži protiv Srbije, ali će istina pobediti!

Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Vučić se obratio građanima: Organizovali su čitave fabrike laži protiv Srbije, ali će istina pobediti!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na svom Instagram profilu i istakao do će uprkos lažima protiv Srbije, istina pobediti.

- Poštovani građani Srbije, danas ste mogli da vidite kako funkcioniše regionalna,rekao bh i svetska, fabrika i mašinerija laži. Iako sam juče nedvosmisleno na konferenciji za novinare govorio o potrebi očuvanja mira, o tome kako ćemo sve da učinimo da mir bude sačuvan, govorio sam i da bi usvajanje rezolucije u UN značilo otvaranje Pandorine kutije i nedvosmisleno rekao da to znači veliki broj novih rezolucija pred GS UN, danas ste mogli da vidite u svim regionalnim medijima, od majku Srebrenice do svih ostalih koji kažu da je Pandorina kutija ustvari rat protiv naših komšija, dalje naoružavanje, iako je bilo potpuno jasno da to veze jedno sdrugim nikakve veze nema. Mogli ste da vidite i iz nekog centra kako su svi zabrinuti i osećaju se ugroženi zbog srpskog naoružavanja. Pogrešili su, nismo mi dobili rafale, već Hrvatska, a NATO je taj koji ubrazava svoj program naoružavanja i nemamo ništa protiv. Mi se naoružavamo uobičajenim, normalnim tokom, onoliko koliko je potrebno da bi jedna mala, suverena, nezavisna i slobodna zemlja mogla da opstane. Ali hajka koja se vodi protiv Srbije, i uopšte nije važno da li je ona personalna ili ne, samo pokazuje nervozu onih koji su umislili da će sa lakoćom da ostvare svoje ciljeve, da sruše Srbiju na kolena, da nikada više ne može da se podigne, da samo Srbija ponižena, Srbija poražena, može da bude dobra Srbija. A za nas Srbija nema alterantivu, samo pobednička, a to znači ekonomski uspešna, napredna, suverena i slobodna Srbija je ona Srbija za koju dišemo, za koju živimo i koju volimo više od svega. I na kraju, bez obzira na sve te fabrike laži, pobediće Srbija - rekao je Vučić. 

- Organizovali su čitave fabrike laži protiv Srbije, istina će pobediti - napisao je Vučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija