• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

19.03.2024

13:24

"Femke, večan si"! Dečak (15) poginuo u sudaru, prijatelji neutešni: "Živiš brate"

Shutterstock/Natalya Volchenkova

Vesti

"Femke, večan si"! Dečak (15) poginuo u sudaru, prijatelji neutešni: "Živiš brate"

Podeli vest

Tinejdžer Lazar F. (15) poginuo je u nedelju u teškoj nesreći koja se dogodila u Budvi kada je automobil kojim je mladić sleteo sa puta. Njegovi prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama potresnim snimcima na kojima se vidi Lazar.

"Počivaj u miru Laki. Putuj sa anđelima", piše ispod jednog snimka na kojem je Lazar zagrljen sa svojom drugaricom.

Lazareve fotografije objavili su i njegovi drugovi.

"Živiš brate", navodi se ispod fotografije na kojoj Lazar pozira na motoru.

Ispod su se nizali komentari.

"Rano si nas napustio", "Živećeš večno", "Čekaj nas gore", "Vole te tvoja braća", "Zašto brate mlad ode?", "Jedinac.. Kako li je njegovim roditeljima", "Femke večan si".

Sleteo "sitroenom" sa puta

Podsetimo, tinejdžer Lazar F. (15) poginuo je u nedelju u teškoj nesreći koja se dogodila u Budvi kada je automobil kojim je mladić sleteo sa puta.

Foto: youtube.com/printscreen

Ilustracija

 

U nesreći su povređene dve osobe, od kojih je jedna punoletna J. M. a druga maloletna M. M. Povređeni su odmah prebačeni u kotorsku bolnicu.

U saopštenju policije se navodi da je do udesa došlo u blizini stadiona, kod plaže Jaz, i dodaje da je vozilo udarilo u drvo.

Mladić je navodno upravljao automobilom "sitroen" budvanskih tablica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija