• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.09.2023

16:37

Hteli da zavaraju policiju! Stevanov nestanak prijavili u Austriji

Shuterstock

Vesti

Hteli da zavaraju policiju! Stevanov nestanak prijavili u Austriji

Podeli vest

Ljiljana J. (56) nakon što je ubila i raskomadala bivšeg supruga Stevana A. (54) u kući u Vlaškom Dolu sa sinom MArkom (30) i ćerkom Andrijanom (31)otputovala u Austriju i policiji u Beču prijavila njegov nestanak.

Kako saznajemo od izvor bliskog istrazi zločinu, koji se odigrao u noći između 4. i 5. marta u selu Vlaški Do prethodila je žestoka svađa bivših supružnika i Stevanova pretnja da će Ljiljanu i decu izbaciti iz kuće. 

 Naime Stevan je kobnog dana doputovao iz Beča, gde godinama živi i radi, i odmah se posvađao sa bivšom suprugom, kojoj je dozvolio da tu živi sa decom,  jer je kuća bila u neredu. On je u jednom trenutku čak potegao i pištolj i pretio Ljiljani. Nakon toga ona je sačekala da Stevan zaspi, a onda iz sefa u koji je on zaključao pištolj uzela oružje i ubila ga, a njegov leš motornom testerom raskomadala i spakovala u džakove i zajedno sa decom ga bacila u šumu u blizini Kučeva. 

Foto: V. J.

Kuća strave, Ljiljana presudila Stevanu pa raskomadala njegov leš

 

 Dan nakon zločina kako objašnjava sagvronik iz istrage za informer.rs  Ljiljana je sa ćerkom i sinom otputovala u Austriju. 

- Oni su se pre odlaska u Austriju videli sa komšijom koji je imao dogovor sa Stevanom da počisti kuću i rekli su mu da je on morao hitno da se vrati u Beč i da i oni takođe putuju. Po dolasku u Austriju Ljiljana je otišla u policijsku stanicu i prijavila nestanak, a onda su se nekoliko dana kasnije ona i ćerka vratila u Vlaški Do dok je sin Marko ostao u stanu u Beču - kaže izvor iz istrage i objašnjava da su na ovaj način oni pokušali da prikriju jezivi zločin.

Stevanov komšija je pokušavao u više navrata da se čuje sa njim i zvao ga je telefonom a kada nije u tome uspeo prijavio je policiji njegov nestanak.

Foto: V.J.

Stevan zapretio supruzi ona ga ubila na spavanju

 

Klupko zločina je počelo da se odmotava kada su radnici koji su angažovani na izgradnji puta u okolini Kučeva pronašli kese sa delovima tela, a policija odmah došla u Stevanovu kuću. Ubrzo je utvrđeno da je Stevan ušao u Srbiju, ali da nije napsutio zemlju, a zatim je otkriveno i šta se desilo.

Na saslušanju u tužilaštvu Ljiljana je pritisnuta brojnim dokazima priznala zločin dok se Andrijana branila ćutanjem i njima je određen pritvor do 30 dana, a za Markom koji je ostao u Beču je odmah rapisana poternica.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija