• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

04.05.2024

16:00

Ne zna se šta je lepše...Ana i Švajni u sunčanoj Španiji!

Printscreen twitter Ana Ivanović

Tenis

Ne zna se šta je lepše...Ana i Švajni u sunčanoj Španiji!

Podeli vest

Ana Ivanović (36) i Bastijan Švajnštajger (39) obradovali su svoje pratioce fotografijama iz prelepe Španije.

Prelepa bivša teniserka i proslavljeni fudbalski as baš znaju da uživaju! Nakon nekoliko dana provedenih u Beogradu, kojem se uvek rado vrate, sada su skoknuli do sunčane Španije i to objavili na društvenoj mreži Iks.

 

 

"Kada si u Španiji", napisala je Ana uz špansku zastavu i emotikon sunca.

Popularni bračni par je trenutno u Madridu, pa je vrlo verovatno da će sutra prisustvovati finalu masters turnira u tom gradu i okršaju Feliks Ože Alijasima i Andreja Rubljova.

S obzirom da je Švajnštajger rado i često viđen gost na košarkaškim utakmicama Partizana i Crvene zvezde, fanovi se nadaju da će potencijalno finale ABA lige između "večitih rivala" biti dovoljan povod da nekadašnji igrač Bajerna ponovo dođe u Beograd i uživa iz prvih redova.

Na kraju krajeva, sam je više puta govorio da mu je srpska prestonica jedna od najdražih destinacija...

Sa druge strane, Ana je rođena Beograđanka koja mu se vraća kada god joj to ispunjeni raspored dozvoljava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Saborci pedofila hoće da proglase Srbe genocidnima! Veza nemačkih "Zelenih" i zlostavljača dece isplivale na površinu!
SRAMNO

Saborci pedofila hoće da proglase Srbe genocidnima! Veza nemačkih "Zelenih" i zlostavljača dece isplivale na površinu!

Dok pokušavaju da Srbe proglase genocidnim, Nemci polako, ali sigurno, normalizuju pedofiliju u sopstvenoj državi. Stranka "Zeleni" ministarke spoljnih poslova Nemačke Analene Berbok, koja je ično je pretila zemljama da glasaju za sramnu rezoluciju o Srebrenici, izglasala je u nemačkom parlamentu predlog za izmenu Krivičnog zakona kojom posedovanje dečje pornografije postaje prekršaj, a ne krivično delo. Nakon toga, nemački "Špigl" podsetio je na problematične veze "Zelenih" i pedofila.

23.05.2024

08:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija