• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Kosov Online, facebook

16.04.2023

13:46 >> 13:54

OVO JE UBICA MAJKE U PEĆI, IZJAVOM ŠOKIRAO I ADVOKATA?! Rekao je ko ga je poslao i zašto je izvršio zločin?

printscreen

Vesti

OVO JE UBICA MAJKE U PEĆI, IZJAVOM ŠOKIRAO I ADVOKATA?! Rekao je ko ga je poslao i zašto je izvršio zločin?

Podeli vest

U.M. (30) iz Peći, uhapšen je zbog sumnje da je ubio majku H.H. (58) i oskrnavio njeno telo. Osumnjičeni je, navodno svojom izjavom šokirao svog advokata, pravdajući se zašto je to uradio?!

Naime, na društvenoj mreži fejsbuk pojavila se zajednička fotografija U. H. na kojoj je zagrljen sa majkom H.H. a u opisu slike navodi se da je mladić iznenadio i svog advokata.

Navodno on je advokatu objasnio "da ga je ruska služba primorala da počini zločin. Onda je rekao da ga je poslao prorok da spasi Albanca. Nakon nastavljenog razgovora rekao je advokatu da je novi Skernderbeg?!" piše u opisu objave

Foto: printscreen

Fejsbuk obajava 

U.H. je nakon ubistva majke i hapšenja razgovarao sa advokatom i iznenadio ga svojim izjavama zbog kojih je on verovatno i tražio hitno psihičko veštačenje.

Podsetimo, U. H. osumnjičen je da je nožem nasmrt izbo majku H. H. u naselju Kapešnica kod Peći, a potom nasrnuo na oca i tetku. Glavu nesrećne žene, prema pisanju medija, nakon ubistva sakrio je na tavan kuće.

Sa druge strane, kako su ranije preneli tamošnji mediji, sumnja se da je motiv monstruoznog ubistva to što se njegova majka, navodno mešala u njegovu vezu, te ga je to razbesnelo.

"U.H. je navodno rekao da se njegova majka mešala u njegov privatni život i da on nije želeo da ona to učini. Odvojen je i od supruge, i u fazi su razvoda. Sukobu je navodno prethodio sukob, a misli se da je reč o pokušaju razdvajanja sina i snaje" objasnili su mediji.

Foto: printscreen

 

Kako se nezvanično saznaje, U.H. je živeo u Nemačkoj, a vratio se na Kosovo i Metohiju na odmor. Pravosudni organi otkrili su da je osumnjičeni imao povratnu kartu za Nemačku gde je imao i boravišnu vizu.

- Okrivljenom je određen pritvor u trajanju od trideset dana, nakon što je sud utvrdio da je zahtev tužioca osnovan i opravdan, s obzirom da se protiv okrivljenog vodi istraga za teško krivično delo, za koje je zakonom predviđena kazna zatvora najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i da okrivljeni ima boravišnu dozvolu u inostranstvu, zbog čega postoji visok rizik od bekstva ili da će na bilo koji način izbeći organe gonjenja i tako onemogućiti ili u velikoj meri otežati sprovođenje istrage - navodeno je i se u saopštenju suda.

Osnovni sud u Peći ukazao je na to da je povratna karta kupljena za 19. april ove godine.

Branilac osumnjičenog, Asden Mekaj, rekao je da se protivi ovoj odluci suda, tvrdeći da njegov branjenik treba da bude podvrgnut hitnom psihijatrijskom pregledu.

Protiv ove odluke, okrivljeni ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dokle

pre 1 godinu

TRI PUTA ISTA FOTOGRAFIJA. Tri puta "navodno". Tri puta "... sokirao i advokata...". tRI PUTA... Dokle ce te da pokusavate da jebete citaoce, sve neproverenim "navodnim", izjavama, "...iz vrha istrage...", i slicnim sranjima. Ko vas placa da tako serete? Vucicevic? On mi je i simpatican sa svojom borbom protiv ostatka zutih govana i petokolonasa, ali vi sve to pokenjate. Fuj. Gadovi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija