• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

25.04.2024

18:47

"Pokušava da se opere od mene": Bojana besna na bivšu devojku, misli da je samo bila deo njene igre (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

"Pokušava da se opere od mene": Bojana besna na bivšu devojku, misli da je samo bila deo njene igre (VIDEO)

Podeli vest

Pavlovićeva ističe da joj nisu jasni postupci njene bivše devojke, Anđele, koja je jedno pričala, a drugo radila.

Gost u emisiji "Radio amnezija" kod voditeljka Marka Janjuševića Janjuša i Milene Kačavende bio je Marko Đedović, a rijaliti učesniku se ubrzo pridružila i Bojana Pavlović. 

Đedović je tom prilikom govorio o odnosu Bojane i Anđele Šparavalo, koji je od samog početka bio turbulentan. Na njegovo izlaganje sa nadovezala Pavlovićeva, koja je rekla da su ona i Šparavalo definitivno završile, kao i da smatra da ništa pogrešno nije uradila kada je u pitanju njena bivša devojka. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Kako komentarišeš situaciju Bojane i Anđele? - upitao je Janjuš.

 

- Rekao sam na početku odnosa Bojane i Anđele kako situacija može da se odvija. Nije mi jasno da li je želja da postane popularna jača od reči porodice. Da se malo protive, to bih razumeo, ali da je ona ''gluva'' na ono što su govorili, to mi nije jasno. Ne podržavam tako nešto, jer očigledno je da to nije bila ljubav - istakao je Đedović.

Foto: Youtube printscreen

 

- Bojana, šta se dešava s Anđelom i tobom? - upitao je Janjuš.

- Osobe koje manipulišu me ne zanimaju. Anđela je govorila da se zaljubila u mene, a onda je iz dana u dan pokušavala da me degradira. Ja sam stala uz nju, branila je svaki dan, a eto kako mi se to vratilo. Čemu potreba da me vređa? Čemu potreba da na mene svaljuje svu krivicu, a nisam kriva? Izašla sam iz odnosa jer sam shavtila neke stvari i mnogo toga mi je postalo jasnije. Anđela pokušava da se opere od mene - kazala je Bojana.

Foto: Youtube printscreen

 

- Šta ste vas dve bile? - upitao je Janjuš.

- Bile smo zajedno. Poslednja dva meseca nismo imale ništa, nikakav odnos - istakla je Bojana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija