• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.04.2024

23:14

Raskrinkani Stanislav i Miona: Ša i Maja će odlepiti kada budu saznali šta im partneri rade iza leđa

printskrin

Rijaliti

Raskrinkani Stanislav i Miona: Ša i Maja će odlepiti kada budu saznali šta im partneri rade iza leđa

Podeli vest

Otkako su ušli u vezu Maja Marinković i Stanislav Krofak, njihov svaki korak se pomno prati.

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima održala žurka, kao i svakog utorka. Svaki korak Stanislava, Maje, Mione i Ša se pomno prati, a fanovima ništa ne može da promakne.

Tako su ovog utorka "uhvatili" Krofaka kako gleda u bivšu devojku i ne trepće.

Na prvi pogled se činilo kako su se ugasile emocije između Stanislava i Mione, ali izgleda da i nije baš to tako. Često možemo da vidimo na malim ekranima kako se bivši par krišom gleda. Tako je i sinoć bilo.

Dok je Krofak grlio sadašnju devojku, Maju Marinković, preko njenog ramena je pratio šta njegova bivša radi, a ona mu je tokom žurke posvetila i stihove: 

- Dve muzike toga dana, sviraće, al kako kome. Jedna tebi na veselje, druga tužna srcu mome - pevala je Miona iz sveg glasa.

Kako će Ša i Maja reagovati kada saznaju za ove poglede Mione i Stanislava, ostaje nam da ispratimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija