• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.01.2024

16:21

"Sad si i heroinska zavisnica!": Janjuš šokiran Anelinom izjavom da konzumira drogu "kao svi normalni"!

Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Rijaliti

"Sad si i heroinska zavisnica!": Janjuš šokiran Anelinom izjavom da konzumira drogu "kao svi normalni"!

Podeli vest

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je pobesneo kada je čuo da je njegova devojka Aneli Ahmić priznala da je konzumirala narkotike.

Aneli Ahmić će se suočiti sa borbom za starateljstvo, a Janjuš je odlučio da joj očita bukvicu.

Naime, Sarajka je u više navrata priznala da je kozumirala kokain, a izjava njene majke, koja je to potvrdila kao da se radi o nečemu najnormalnijem, šokirala je javnost.

Ahmićeva takođe u tome ne vidi ništa loše, zbog čega je i sam Marko bio iznenađen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Jeste, sad si i heroinska zavisnica. Ok, koristila si šta si koristila - nervirao se Janjuš zbog Aneli, a ona se pravdala:

- Šta sam koristila... Neću više o tome da pričam, kao svi normalni, probala sam.

Marka je ovo još više razbesnelo.

- Ne, "kao svi normalni"! Da ti pitam ja jednu stvar, znaš li ti šta je heroinska zavisnica? - nastavio je Janjuš da joj objašnjava gde tačno greši, a ona se ispravila:

- Ma, ne kao svi normalni, mislim kao većina ljudi ovde.

- Nemoj ti nikoga porediti ovde, nisi ti heroinska zavisnica, ali opet, to je bolest - zaključio je Janjušević.

Podsetimo, njen bivši suprug Asmin Durdžić je na svom Instagram profilu objavio kratak video o tome šta je radila, kao i niz laži u kojima je uhvaćena, a više o tome možete pročitati na OVOM linku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Profesorka Turkulov iskrena o teškim danima za vreme korone, odnosu sa premijerom Vučevićem - Ovo je njena poruka Novosađanima
Politika

Profesorka Turkulov iskrena o teškim danima za vreme korone, odnosu sa premijerom Vučevićem - Ovo je njena poruka Novosađanima

Prva na listi SNS u Novom Sadu, prof. dr Vesna Turkulov, u razgovoru za Novosadsku televiziju, otkrila je detalje iz svog privatnog i profesionalnog života, podelivši trenutke iz tridesetogodišnje karijere infektologa, suočavanju sa korona virusom i borbi za život pacijenata kada o njemu ceo svet ništa nije znao, o zbližavanju sa sadašnjim premijerom Milošem Vučevićem i zašto je podržala listu "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra".

15.05.2024

10:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Gvardiola završio na travi! Ortega kao Martinez! (VIDEO)
Fudbal

Gvardiola završio na travi! Ortega kao Martinez! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester sitija došli su na korak od odbrane šampionskog naslova, pošto su u odloženom meču Premijer lige savladali Totenhem rezultatom 2:0! Ipak, lako je moglo biti drugačije da je Son pri minimalnom vođstvu "građana" iskoristio kolosalnu šansu! Međutim, rezervni golman aktuelnog šampiona Stefan Ortega fantastičnom reakcijom zaustavio je udarac reprezentativca Južne Koreje, a pomenutu situaciju ispratila je i komična reakcija Pepa Gvardiole.

15.05.2024

10:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19