• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

25.04.2024

22:26

Prva fotografija Raste nakon operacije! U posetu mu došao ovaj muškarac (FOTO)

Zoran Sinko/Shutterstock

Estrada

Prva fotografija Raste nakon operacije! U posetu mu došao ovaj muškarac (FOTO)

Podeli vest

Reper je na svom Instagram profilu podelio sliku i pokazao kako izgleda nakon operacije.

Poznati reper Stefan Đurić Rasta danas je operisan, a intervencija je prošla u najboljem redu

On je pre dva dana hitno primljen u bolnicu zbog bolova u kičmi, usled čega nije mogao da hoda, a doktori su mu saopštili da je stanje ozbiljnije nego što je mislio. 

Foto: ATA Images

 

Nakon što se probudio iz anestezija, reper se odmah oglasio na svom Instagram profilu i zahvalio fanovima što brinu za njega, a pored toga se zahvalio i doktoru koji ga je operisao

Stefan je sada na pomenutoj društvenoj podelio još jednu fotografiju. Naime, njemu je u posetu došao otac, kog javnost nema prilike često da viđa. 

Foto: Instagram printscreen

 

Reper je iskoristio priliku da se slika sa ocem i odjedno fanovima pokaže kako izgleda nakon intervencije koju je danas imao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija