• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć./A.S.

25.04.2024

21:59

Ivana Dudić potkačila kolege! Zbog ovoga nikada više ne bi bila sa glumcem u vezi (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Ivana Dudić potkačila kolege! Zbog ovoga nikada više ne bi bila sa glumcem u vezi (VIDEO)

Podeli vest

Dudićeva je ispričala da je svojevremeno bila sa kolegom u vezi, ali da tu grešku više ne bi ponovila.

Glumica Ivana Dudić večeras se pojavila vidno vesela na jednom prestoničkom događaju. 

Ona je nedavno skrenula pažnju javnosti na sebe kada je otkrila da je 32. godini dobila boginje. Kako je sada ispričala, tragovi od boginja su joj ostali po vratu, ali joj je najbitnije da ih je preležala bez ikakvih posledica. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Imam po vratu tragove od mučnog ležanja boginja. Izdržala sam nekako. Trebalo mi je da malo odmorim od svega, da stanem u budem kod kuće, ali sve ono najteže od boginja sam preživela u Americi. Tada nisam ni znala da su to boginje, mislila sam da me ujeo pauk, pa da mi izlazi alergija, čak sam pila i lekove od alergije, ali mi nije pomagalo. Tek kada sam došla u Beograd saznala sam da imam boginje - rekla je Ivana. 

Ivanu su zatim upitali da li je srećna u ljubavi, a ona je samo kratko odgovorila.

- Ja sam uvek srećna - rekla je ona kroz osmeh, pa otkrila da li bi se preselila u drugu državu zbog ljubavi.

- Razmišljala sam o tome i kao neko ko je dosta toga ostvario u svom životu po pitanju posla i to mi je bilo mnogo važna. Sada kada sam to ostvarila, mislim da bih, ali bih se vraćala zbog uloge. Sa druge strane, posao nikada ne bih napustila zbog ljubavi, pa makar bila sama ceo život. 

Za kraj glumica je ispričala da je pre bila sa kolegom u vezi, ali da sada ne bi bila ni sa jednim muškarcem sa javne scene. 

- Ja sam ranije bila sa kolegom, ali sada ne verujem da bih bila. Glumci su zajedno sa pevačima i svim javnim ličnostima, veliki egomanijaci, vi to ne razumeta, tako da mi to ne treba - rekla je Ivana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija